Başakşehir'de Aykut Kocaman dönemi sona erdi

Düzenleyen:
Başakşehir'de Aykut Kocaman dönemi sona erdi

SPOR Haberleri

Süper Lig ekibi Başakşehir, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın Fatih Karagümrük maçının ardından sunduğu istifasının kabul edildiğini açıkladı.

Süper Lig'de çıktığı 8 maçta 6 mağlubiyet ve 2 galibiyet alarak 6 puanla 15'inci sırada bulunan Medipol Başakşehir'de Aykut Kocaman dönemi resmen sona erdi. Kocaman'ın dün oynanan ve 3-1 kaybedilen Fatih Karagümrük maçının ardından yönetim kuruluna sunduğu istifa kabul edildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, Kocaman'ın Karagümrük maçının ardından yönetim kuruluna istifasını sunduğu, yönetim kurulunun yapmış olduğu değerlendirme sonucu istifayı kabul ettiği bildirildi.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Türk futbolunun en değerli teknik adamlarından biri olan Aykut Kocaman, geçen sezon zor zamanda takımımızın başına geçerek önemli bir sorumluluk üstlenmişti. Birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduğumuz Aykut Kocaman’a bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz."

Başakşehir'de Aykut Kocaman dönemi sona erdi

İstifa eden Aykut Kocaman'ın yerine Emre Belözoğlu'nun geleceği iddia ediliyor.

KOCAMAN DÖNEMİ 8 AY SÜRDÜ

Okan Buruk'un ardından 1 Şubat 2021'de Medipol Başakşehir teknik direktörlüğüne getirilen Aykut Kocaman ile 2,5 yıllık sözleşme imzalanmıştı. Deneyimli teknik adam, 8 ay görevde kaldı.

İstanbul ekibi, Kocaman yönetiminde 27'si Süper Lig'de 2'si de Ziraat Türkiye Kupası'nda olmak üzere toplam 29 resmi maç oynadı. Turuncu-lacivertliler, bu maçlarda 9 galibiyet, 14 mağlubiyet ve 6 beraberlik aldı, 32 gol yedi, 28 gol attı.

Medipol Başakşehir, Kocaman ile Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe'yi 2-1 yendi, yarı finalde ise Beşiktaş'a 3-2 kaybederek elendi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...