Fenerbahçe evinde Kayserispor ile yenişemedi

Fenerbahçe evinde Kayserispor ile yenişemedi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe İrfan Can'la penaltı kaçırdı. Kayseri, Kolovetsios ve Gavranovic'in golleriyle Kanarya’yı şoka soktu. Zajc'la farkı bire indiren Fener, Mesut'un temdit penaltısıyla puanı kurtarabildi

EMİN ULUÇ

Şampiyonluk hayali kuruyorsun, evinde kan terliyorsun.  Kadıköy’de dün gecenin özeti bu. Peki neler oldu Fenerbahçe – Kayseri maçında. Tüm ayarları bozulmuş bir Fenerbahçe izledik aslında. Hocasından, futbolcusuna, taraftarına... Ligde 3 maçtır kaybeden sarı lacivertliler, Beşiktaş’ın devrildiği, Galatasaray’ın tökezlediği haftada kazanarak bir nefes almak istiyordu. Ama Antwerp maçında oyuna zekâ katan Sosa yedek soyunmuştu!

Mış gibi bir oyun
Pereira’nın “Vardır bir bildiği” düşüncesiyle izlemeye başladık maçı. Taraftarın da coşkusuyla isteyen bir Fenerbahçe varmış gibi!.. Zira, pas trafiğini yöneten, presle rakibini boğan takım, Kayseri’ye nefes aldırmıyor görünüyordu. Ama tehlikeli olan konuk ekipti. Önce Gavranovic, sonra Kemen’le gole yaklaştı Kayseri. Buna rağmen, 32’de VAR’la gelen penaltıyı İrfan Can direğe nişanlamasa öne geçecekti Fenerbahçe.

Fenerbahçe evinde Kayserispor ile yenişemedi
Fenerbahçe son saniyede bulduğu golle Kayserispor ile 2-2 berabere kaldı

Tribünler isyanda
Kayseri 39’da Kolovetsios golü bulduğunda bile düşmedi Fenerbahçe oyundan. İkinci yarıya değişikliklerle giren Fenerbahçe’nin oyunu çevirmesi bekleniyordu ki, 52’de Tisserand’la direğe takıldı sarı lacivertliler. 61’de Gavranovic skoru 2-0’a getirdi. Taraftar desteği, yönetim ve futbolculara isyana dönüştü. 68’de Pelkas, 78’de Berisha takıldı direğe bu sefer. 85’te Zajc’ın plasesiyle umutlanan Fenerbahçe’ye puanı 90+9’da penaltıdan Mesut getirirken, stat “Ali Koç istifa” sesleriyle inliyordu.


 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...