Basket sahası, boks ringine dönüştü: Tekme tokat birbirlerine girdiler

Düzenleyen:
Basket sahası, boks ringine dönüştü: Tekme tokat birbirlerine girdiler

SPOR Haberleri

Sakarya U16 Erkekler Basketbol Ligi kapsamında karşılaşan Ant Spor ile Sakarya Gelişim Basketbol SK takımının oyuncuları maçta birbirlerine girdi. O anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Sakarya U16 Erkekler Basketbol Ligi'nde boks maçını aratmayacak sahneler yaşandı. Müsabakanın gerçekleştiği anlarda saha bir anda karıştı. Adapazarı ilçesinde bulunan Atatürk Spor Salonunda karşı karşıya gelen Ant Spor ile Sakarya Gelişim Basketbol SK takımının oyuncuları birbirlerine tekme tokat saldırdı. Kavgaya seyirciler de dahil oldu.

SEYİRCİLER DE SAHAYA ATLADI
Yaşanan gerginlik yerini kavgaya bırakınca basket sahası biranda adeta boks ringine dönüştü. Kavgaya genç sporcuların tribünlerde ki yakınları da dahil oldu. Tekme ve tokatların havada uçuştuğu o anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde; sporcular arasında başlayan ve tribündeki seyircilerin de sahaya atlayarak karıştığı kavga anları yer aldı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...