Marcao’nun oyunda kalmasına tepki! Usta yorumcular aynı kararda birleşti

Düzenleyen:
Marcao’nun oyunda kalmasına tepki! Usta yorumcular aynı kararda birleşti

SPOR Haberleri

Fenerbahçe dün akşam 10 kişi kaldığı maçta ezeli rakibi Galatasaray’ı 2-1 mağlup etti. Maçta Ferdi'nin ayağına basan ve topsuz alanda Berisha'nın yüzüne temasta bulunan Marcao, derbide 90 dakikayı kırmızı kartsız bitirdi. Pozisyonu yorumlayan usta yorumculardan ise tepki geldi. Deniz Çoban, pozisyonların tartışmaya kapalı olduğunu, Marcao'nun ikinci sarıyı görmesi gerektiğini ifade etti. Bülent Yıldırım, Lale Orta’da aynı kararı savunarak tepki gösterdi. Ahmet Çakar da Marcao'nun atılması gerektiğini söyledi.

Galatasaray- Fenerbahçe derbisinde kazanan Fenerbahçe oldu. Maçta birçok tartışmalı pozisyon yaşanırken, Marcao'nun 90 dakikayı tamamlayabilmesi en çok tartışılan konu oldu. Ferdi Kadıoğlu ile girdiği ikili mücadelede ayağına basan ve topsuz alanda Berisha'nın yüzüne temasta bulunan Brezilyalı futbolcu, maçı sarı kartla bitirdi.

“İKİNCİ SARI KART NET”

Yayıncı kuruluşta eski hakem Deniz Çoban, "Ferdi'ye yapılan müdahale net ikinci sarı kart. Marcao'nun Berisha'ya topsuz alandaki hareketi yoruma kapalı bir durum. İkinci sarı kart net. Hakemler için şanssız bir an, görülememiş olabilir" dedi.

Marcao’nun oyunda kalmasına tepki! Usta yorumcular aynı kararda birleşti

YORUMCULAR TEPKİ GÖSTERDİ

Programdaki hakemlerden Bülent Yıldırım, "Bu topta amaç, Berisha'nın hareketlenmesini sağlamak. Mert Hakan topu Berisha'ya attı. Yüz bölgesinden bir müdahale. Şiddet yok ama topsuz alan faulü olduğu için bu pozisyon Marcao'ya ikinci sarı kart diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Lale Orta da, "Yüzüne yapılan hareketten de taktik faulden de kart verebilirsiniz. Belki faul yapılmasa umut vadeden bir atağa dönüşecek. İkinci sarı kart olması gereken net bir pozisyon" dedi.

Marcao’nun oyunda kalmasına tepki! Usta yorumcular aynı kararda birleşti

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...