Trabzonspor’da Luis Nani hamlesi!

Düzenleyen:
Trabzonspor’da Luis Nani hamlesi!

SPOR Haberleri

Bir dönem Fenerbahçe formasını terleten yıldız futbolcu Luis Nani, Orlando’dan ayrılma kararı aldı. Ayrılığın ardından Trabzonspor harekete geçti. Gervinho'nun sözleşmesini feshetmeye çalışan Bordo-Mavili ekip, yerine Nani'yi getirmeye hazırlanıyor.

Başarılı performansıyla lige damga vuran Trabzonspor, devre arası transfer dönemine hızlı girdi. Çapraz bağları kopan Gervinho, Bordo-Mavililer'i hücum hattında zor duruma soktu. Trabzonspor tecrübeli kanat oyuncusunun sözleşmesini feshetmeye çalışıyor.

FİZİKSEL OLARAK FORMDA

Trabzonspor, Gervinho'yu 1 milyon euro civarı bir ücretle yollamaya çalışıyor. Orlando'ya veda eden 35 yaşındaki Nani, fiziksel olarak halen çok formda.

Trabzonspor’da Luis Nani hamlesi!

NANİ TRABZONSPOR’UN RADARINA GİRDİ

Bordo-Mavililer, şampiyonluk yolundaki takımın ekonomik dengesini bozmak istemiyor. Kalitesi ve maliyeti belli olan Nani, risksiz bir transfer olarak görülüyor. Ancak Gervinho meselesinin halledilmesi gerekiyor.

Trabzonspor’da Luis Nani hamlesi!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...