Adana Demirspor 2-0 Galatasaray: Aslan deplasmanda ağır yaralı

Düzenleyen:
Adana Demirspor 2-0 Galatasaray: Aslan deplasmanda ağır yaralı

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 18'inci haftasında deplasmanda Adana Demirspor'un konuğu olan Galatasaray, sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Altı maçtır kazanamayan Fatih Terimsiz sarı kırmızılılar, bedavaya kiraladığı genç yıldızının iki golüyle yıkıldı, lider Trabzonspor ile fark 21 puana ulaştı.

 

Yalımcan SARPYEL

Galatasaray’ın durdurulamaz düşüşü Adana’da da sürdü. Sarı kırmızılılar zorlu deplasmanda sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Aslan üst üste yedinci karşılaşmadan da galibiyet çıkaramadı. Belki de tarihindeki en kötü serisini yaşayan Cimbom şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonda 18. hafta sonunda liderin 21 puan gerisine düştü

ORTALAR VARGAS'TAN

Sezon başında kiralık olarak Adana’ya gönderilen Yunus Akgün, Galatasaray’ı yıkan isim oldu. Sağ kanadı domine eden 21 yaşındaki oyuncu, takımının kaleyi bulan ilk şutunda (dk.53) İsmail Çipe’yi avlamayı başardı. Vargas’ın usta işi getirdiği topta da muhteşem bir şut çıkaran 21 yaşındaki yıldız adayı gecenin skorunu belirledi: 2-0.

RAKİPLER ÇÖZDÜ

Süper Lig'in yeni ekibi Adana Demirspor teknik heyedi belli ki dersine iyi çalışmıştı. Akdeniz ekibi dün ilk dakikadan itibaren Marcao’ya önce baskı kurup rahat oyun kurmasına izin vermedi. İleride de Kerem’e iki oyuncuyla kilit vuran Montella’nın öğrencileri bu sayede Cimbom'un ofansif etkinliğini de minimumda tutmayı başardı ve istediğini aldı. 

Adana Demirspor 2-0 Galatasaray: Aslan deplasmanda ağır yaralıSarı kırmızılı takım son 5 deplasman maçında galip gelemedi. Son galibiyetini 3 Ekim'de Rize'de alan Aslan, devamında 3 mağlubiyet, 2 beraberlik elde etti.

YUNUS AKGÜN: BİZE GALATASARAY'DA BÖYLE ÖĞRETTİLER

Cimbom'un yetiştirip bedava Adana Demirspor'a kiraladığı Yunus Akgün, tapusunun olduğu kulübe iki gol birden attı. Bu sezon 15 maçta 5 gol ve 2 asiste ulaşan genç isim "Benim için duygusal bir maçtı. Ben Galatasaray’da yetiştim. Galatasaray’da nerede olursak olalım en iyisi yapmamız gerektiği öğretildi. Gollerden sonra sevinmedim. Çünkü Galatasaray’da büyüdüm ve oraya geri döneceğim" dedi.

SELÇUK İNAN: ÇALIŞARAK OLMUYORSA...

Galatasaray'da Fatih Terim'in cezalı olması sebebiyle Adana Demirspor deplasmanında takımı sahaya çıkaran Selçuk İnan "Üzgünüz dejavu olacak ama aynı şeyleri söylüyoruz. İyi oyunu skora çeviremiyoruz. Çalışarak gelişemiyorsak değişerek de gelişebiliriz. Gol için kaliteli oyuncular gerek" dedi.

İdmanlarda çok çalıştıklarını da vurgulayan yardımcı antrenör Selçuk İnan "Gol beklentisi en yüksek takımız ama skora yansıtamazsanız bir şey ifade etmez. Önümüzde transfer dönemi var. Yeni oyuncular gerekecek bu yönde çalışmalar var. Ne olacağını hep birlikte göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor 2-0 Galatasaray: Aslan deplasmanda ağır yaralı

OĞULCAN ÇAĞLAYAN: SÖZ, TOPARLAYACAĞIZ

Galatasaraylı Oğulcan Çağlayan ligdeki durum sebebiyle taraftarlardan takım adına özür dilerken "Bu durumdan beraber çıkacağız. Birlik olmamız gerekiyor. Ben bu durumdan kurtulacağımızın sözünü veriyorum. Fatih Hocamızın cezası bitecek ve takımı birlikte yukarı taşıyacağız" dedi.

ANTALYA MAÇINDA YOKLAR
Cicaldau-Taylan cezalı

Süper Lig'de zor günler geçiren ve zirvenin çok uzağında kalan Galatasaray, Adana Demir deplasmanında iki kayıp birden verdi. Kart sınırında bulunan Cicaldau ve Taylan Antalyalı sarı gördü ve Antalyaspor mücadelesinde cezalı duruma düştü.

AVRUPA FATİHİ ŞAŞIRTIYOR
Tarihi tersten yazıyor

Bu sezon iki farklı Galatasaray izliyoruz. Bir tarafta Avrupa Ligi'nde gruptan lider çıkan Aslan diğer yanda Süper Lig'de liderin çok gerisine düşen ve galibiyeti unutan bir takım. Üç puan özlemi 7 maça çıkan Aslan 18'inci haftada 6'ncı yenilgisini aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...