Pjanic gelecekten umutlu: Öz güven kazandık

Düzenleyen:
Pjanic gelecekten umutlu: Öz güven kazandık

SPOR Haberleri

Takım olarak iyi bir hava yakaladıklarını belirten Boşnak orta saha, "Lig daha bitmiş değil. Mart ayında duruma bakarız" dedi.

Murad TAMER

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Miralem Pjanic, ligde şanslarının devam ettiğini söyledi. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Boşnak orta saha, "Lig henüz bitmiş değil. Maç maç bakıyoruz. Mart ayında durumumuzu gözden geçirebiliriz" dedi. Kendisini formda hissettiğini söyleyen Pjanic, "Takımın biraz bana ihtiyacı vardı, bu yüzden sakatlıktan normalden daha erken döndüm. Şu an takımımızın da öz güveni yerine gelmeye başladı" sözlerini kullandı. 

6 NUMARADA MUTLU

Önder Karaveli'nin kendisini 6 numarada oynatması hakkında da konuşan Pjanic, "Hocamız beni iyi tanıyor. Geldiğinden bu yana iletişimimiz iyi. Ben 6 numarada oynamayı seviyorum, bu pozisyonda kendimi daha rahat hissediyorum. Bu pozisyonda topa daha fazla dokunuyorum" dedi.

Beşiktaş'ta çok mutlu olduğunu belirten Pjanic, "En az sezon sonuna kadar buradayım. Gelecek ne getirir bilmiyorum ama burada herkesle aram iyi" sözlerini kullandı.

Pjanic gelecekten umutlu: Öz güven kazandık

İDMANDA DÖRT EKSİK

Beşiktaş bugün oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamladı. Çalışmaya sakatlıkları devam eden Mert, N'Koudou ve Necip katılmadı. Bireysel çalışmalara devam eden Teixeira ise maç kadrosunda yer almayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...