Fenerbahçe'de İrfan Can merkeze

Fenerbahçe'de İrfan Can merkeze

SPOR Haberleri

Teknik heyet, “Kanatlarda çok verimli olamıyorum, beni merkeze çekin” diyen tecrübeli oyuncunun isteğini dikkate aldı. Yıldız futbolcu artık forvet arkasında görev alacak

EMİN ULUÇ

Fenerbahçe’nin Galatasaray’ın elinden kaptığı İrfan Can Kahveci, sarı lacivertli taraftarları heyecanlandırmış ama düşük performansı sebebiyle yaşanan hayal kırıklığı da bir o kadar büyük olmuştu. Başını sakatlıktan kurtaramayan bir de üstüne ceza alan İrfan, ilk yarısını 1 gol, 3 asistle tamamladığı ligin ikinci yarısında patlama yapmakta kararlı. Fenerbahçe’ye borcunu ödeyeceğini söyleyen millî yıldız, özel antrenmanlarla güç depolarken neredeyse bütün gününü Samandıra’da geçiriyor.

Skor katkısı düşük
Camianın beklentisinin farkında olduğunu söyleyen İrfan Can, “Benim de hedeflerim, başarmak istediklerim var. İkinci yarıda bambaşka bir İrfan Can izleteceğim. Fiziksel ve zihinsel olarak buna hazırım” ifadesinde bulundu. Öte yandan yıldız oyuncunun kanatta istediği skor katkısını sağlayamadığı yönündeki fikrini teknik heyetle paylaştığı, hocaların da İrfan Can’ı ikinci yarıda merkezde serbest olarak görev yapması üzerine fikir birliğinde olduğu öğrenildi.

Löw ısrarı sürüyor
Transferde sessizliğini koruyan Fenerbahçe’de öncelik teknik direktör. Başkan Ali Koç, senelik 6 milyon avrodan 2,5 yıllık sözleşme teklifini kabul etmeyen Joachim Löw’ü ikna etmeye çabalıyor. Transfer operasyonunda düğmeye yeni teknik adam basacak.

3 TEMMUZ'DA...
Karar kesinleşti

Fenerbahçe Kulübü, 3 Temmuz 2011 dosyalarının kesinleşmesinin tamamlandığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Mahkemenin ilamının değişmez olduğunu gösteren Kesinleşme Şerhi ile mahkemenin kararının kesinleştiğini ve dosyanın Fenerbahçe yönetici, çalışan ve camiasının aklanmasıyla sonuçlandığını paylaşmak isteriz" ifadeleri yer aldı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...