Fenerbahçe, yeni hocası İsmail Kartal ile ilk maçına çıkıyor

Fenerbahçe, yeni hocası İsmail Kartal ile ilk maçına çıkıyor

SPOR Haberleri

Sarı lacivertli camiaya “Takım emin ellerde” diyen İsmail Kartal, hızlı, agresif, topa sahip olan, yenilgiyi kabullenmeyen bir takım sözü verdi

M. Emin Uluç

Ali Koç döneminde bir türlü istediği başarıyı yakalayamayan Fenerbahçe, yeni hocası İsmail Kartal’la yeni bir sayfa açmak istiyor. Sarı lacivertliler bugün deplasmanda karşılaşacağı Antalyaspor’u yenerek kötü gidişe son vermeyi hedefliyor. Camiaya “Rahat olun, takım emin ellerde” mesajını veren İsmail Kartal, Antalyaspor maçıyla birlikte bambaşka bir Fenerbahçe izlettireceklerini söylerken “Camianın futbolcuların, taraftarların ve yönetimin desteğiyle elbirliğiyle ayağa kalkacağız” dedi.

Pes etmeyen bir takım
Zor dönemde elini taşın altına koyduğunu söyleyen Kartal “Kaybolan öz güveni yeniden kazanacağız. Benim esas düşüncem takım kimyasını oluşturmak. Birbirine uyumlu, kaybetmeyi asla kabullenmeyen bir takım olacağız. Daha çok topla oynayan daha çok baskı yapan bir takım göreceğiz. Fenerbahçeli taraftarlar her zaman önde oynayan, baskı yapan, hücumu düşünen bir takım ister. Biz de kontrollü, topa salip olan aynı zamanda hızlı ve agresif bir futbol anlayışını benimseyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Takımda üç eksik
Fenerbahçe’de Antalyaspor maçı öncesi üç eksik bulunuyor. Omzundaki kırık sebebiyle operasyon geçiren ve henüz kaleci çalışmalarına başlayamayan Altay Bayındır’ın yanı sıra sakatlıkları olan Crespo ve Mert Hakan Yandaş da forma giyemeyecek.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...