Trabzonspor yenilgiyi kabullenmiyor

Trabzonspor yenilgiyi kabullenmiyor

SPOR Haberleri

Bordo mavili takım Avcı yönetiminde mücadeleci kimliğiyle öne çıkarken geriye düştüğü 13 maçta puan çıkardı

Ligde son 15 haftadır liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor’un sırrı, mücadeleci oyunu ve asla pes etmemesinde gizli. Abdullah Avcı yönetiminde 13 maçta geriye düşen bordo mavililer, yine de bu maçlardan puan çıkarmayı başardı. Son olarak geriye düştüğü maçta Galatasaray’ı Bakasetas ve Visca’nın arka arkaya attığı gollerle devirmeyi başaran Karadeniz ekibi, bu geri dönüşlere sık sık imza attı.    

Üç büyüklere karşı
Geçtiğimiz sezon beş maçta mağlup konumdayken sahadan puanla ayrılan Trabzonspor, bu sezon ise Galatasaray’a karşı iki maçta da geri dönüşe imza attı. (2-2 ve 2-1). Karadeniz ekibi, Alanyaspor (1-1), Fenerbahçe (3-1), Ç. Rizespor (2-1), Altay (2-1), Sivasspor (1-1) ve Giresunspor (1-1) karşısında mağlup durumdayken sahadan puanla ayrıldı. Trabzonspor söz konusu maçlarda 6 galibiyet ve 7 beraberlik aldı.

18 puan fark attı
Trabzonspor, Süper Lig’de geçtiğimiz sezon 23. hafta itibarıyla 39 puanla 4. sırada yer alıyordu. Karadeniz ekibi bu sezon ise 23 haftada 54 puan toplayarak geçtiğimiz sezona 15 puanlık fark attı ve liderlik koltuğunda yer aldı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...