Gomis sosyal medyadan gideceği takımı açıkladı! Taraftarlar çılgına döndü

Düzenleyen:
Gomis sosyal medyadan gideceği takımı açıkladı! Taraftarlar çılgına döndü

SPOR Haberleri

Galatasaray ile Beşiktaş takımlarıyla anılan Befetimbi Gomis, sosyal medya hesabından yaptığı yorumla son noktayı koydu. Suudi Arabistan takımı Al Hilal’den ayrılan ve boşta kalan yıldız golcü, Instagram hesabı üzerinden Sarı-Kırmızılı taraftarların yorumlarına cevap verdi. Gomis, bir taraftarın "Come to Galatasaray" yorumuna "İnşallah" cevabını vererek taraftarları heyecanlandırdı.

Lig’de istedikleri performansı bir türlü yakalamayan iki ezeli rakip, gözünün Fransız golcü Befetimbi Gomis’e dikmiş durumda. Al Hilal'le yollarını ayıran Gomis, sosyal medyadan yaptığı bir yorumla gideceği takımı belli etti.  

GOMIS’TEN TARAFTARLARA CEVAP 

Instagram hesabından Al Hilal takımıyla kazandığı kupalarla pozunu paylaşan Befetimbi Gomis, bir Galatasaray taraftarının, "Come to Galatasaray" yorumuna cevap verdi. 36 yaşındaki yıldız golcü gelen yoruma,  "İnşallah" cevabını vererek taraftarları heyecanlandırdı. 

Gomis sosyal medyadan gideceği takımı açıkladı! Taraftarlar çılgına döndü

“TÜRKİYE’YE DÖNMEYE HAZIR” 

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, geçtiğimiz günlerde katıldığı canlı yayında Gomis ile ilgili gördüklerini belirtmişti. Öte yandan 36 yaşındaki Fransız golcünün menajeri de "Galatasaray'a kapımız açık ve ne olacağını göreceğiz." ifadelerini kullanarak, Türkiye'ye dönmeye hazır olduklarını belirtmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...