Galatasaray'da taktik belli: Saldırın durmadan!

Galatasaray'da taktik belli: Saldırın durmadan!

SPOR Haberleri

Dört maçta henüz galibiyet göremeyen Torrent, bugün Kayseri maçında şanssızlığı kırmak için daha ofansif bir kurguyla çıkacak.

Yalımcan Sarpyel

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, ilk galibiyet için gözüne Kayserispor’u kestirdi. İspanyol teknik adam, Fatih Terim’den görevi devraldıktan sonra sarı kırmızılılar oynadıkları dört maçtan sadece bir puan toplayabildi. Kötü gidişatı kendi seyircisi önünde sonlandırmak isteyen Torrent, üç puan için daha ofansif kadroyla bugün sahada olacak. Kayseri’yi ekibiyle beraber detaylı olarak analiz eden çiçeği burnunda hoca, iyi kapanan rakibine baskı kurarak sonuca gitmeyi planladı.

Orta saha sil baştan

Devre arası takıma katılan isimlerin de hazır olmasıyla beraber Aslan’ın orta sahası tamamen değişecek. Domenec Torrent, defansın önünde yeni transfer Erick Pulgar ve Cicaldau’yu birlikte oynatarak hem savunma hem de hücuma daha fazla katlı sağlamayı hedefliyor. Mustafa ve Gomis arasında son kararı Mısırlı golcüden yana kullanacak Torrent, Halil’e ise özel bir görev verdi. Orta sahadan gelecek topları sırtı dönük karşılaması istenirken forvete pas servisi de bekleniyor.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...