Kore basını duyurdu: Avrupa'nın radarındaki genç yetenek Fenerbahçe'de

Düzenleyen:
Kore basını duyurdu: Avrupa'nın radarındaki genç yetenek Fenerbahçe'de

SPOR Haberleri

Güney Kore basını, gelecek sezonun kadrosunu planlamaya başlayan Fenerbahçe'nin Kim Min-jae'nin ardından ikinci Güney Koreli futbolcuyu kadrosuna kattığını yazdı.

Avrupa'da umduğunu bulamayan ve Süper Lig'de de zirve yarışından oldukça uzakta kalan Fenerbahçe'de önemli transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sezonun kalanını iyi bir sırada tamamlamak ve yeni bir teknik direktörle yeni sezona başlamayı hedefleyen sarı lacivertlilerde kadro için çalışmalar sürüyor.

18 YAŞINDAKİ GENÇ YETENEK FENERBAHÇE'DE

Önümüzdeki sezonun yapılanması için harekete geçen Fenerbahçe'nin orta sahayı genç bir oyuncuyla kuvvetlendirdiği iddia edildi. Kore basınında yer alan haberde, 18 yaşındaki Jin-ho Jo'nun Kim Min-Jae'nin ardından sarı lacivertli formayı giyecek olan ikinci Güney Koreli futbolcu olacağı belirtildi.

Jeonbuk forması giyen genç yıldız adayı 'wonderkid' yani 'harika çocuk' olarak görülüyor. Bir futbol yetkilisi, "Jin-ho Jo'nun Fenerbahçe'ye transferi kiralık olarak değil, bonservisiyle transfer edildi" ifadelerini kullandı.

Birçok Avrupa kulübünün de ilgilendiği genç futbolcu Güney Kore U-18 Ligi'nde 7 maça çıktı, 1 gol kaydetti.

Kore basını duyurdu: Avrupa'nın radarındaki genç yetenek Fenerbahçe'de

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...