Mesut Özil iftarı... Sadece Ozan Tufan ile İrfan Can Kahveci'yi çağırdı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Mesut Özil iftarı... Sadece Ozan Tufan ile İrfan Can Kahveci'yi çağırdı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe'nin kadro dışı bırakılan isimleri Mesut Özil ile Ozan Tufan, takımdan İrfan Can Kahveci'yle bir araya geldi. Özil'in evinde, futbolcuların eşlerinin de katıldığı bir iftar daveti verildi, İrfan Can'ın sosyal medya paylaşımları gündem oldu.

Fenerbahçe'nin kadro dışı yıldızı Mesut Özil, takım arkadaşlarından İrfan Can Kahveci ve Ozan Tufan'ı iftarda ağırladı. Özil ve eşi tarafından verilen iftar yemeğine ailece katılan Fenerbahçeli futbolcular, Instagram'dan paylaşım yapmayı ihmal etmedi.

İrfan Can Kahvec'nin, "Davet için teşekkürler abicim" notuyla paylaştığı fotoğrafa yorum yağdı. Bazı Fenerbahçe taraftarları "Ali Koç görmesin" diye espri bile yaptı...

OZAN TUFAN BEŞİKTAŞ'IN RADARINDA

Sezon başında Premier League ekibi Watford'a satın alma opsiyonuyla kiralanan Ozan Tufan, İngiltere'de tutunamayınca devre arasında Fenerbahçe'ye geri dönmüştü. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Özil çiftinin davetine eşi Rojin Tufan'la katıldı. Teknik direktör İsmail Kartal'la tartışınca kadro dışı kalan milli futbolcu kendisine kulüp arıyor. Ozan Tufan'ın ismi son günlerde Beşiktaş ile anılıyor. Futbolcunun menajeri, siyah-beyazlı idarecilerle temas halinde.

MESUT ÖZİL'İN DURUMU NE OLACAK?

Geçen sezon devre arasında "yüzyılın transferi" olarak Arsenal'den alınan ve Fenerbahçe'ye 3.5 yıllık imza atan Mesut Özil ise geleceği belirsiz isimlerin başında geliyor. Yıldız futbolcunun menajeri geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelerek başkan Ali Koç'la görüşmek istemiş ancak görüşememişti. 34 yaşındaki futbolcunun ismi hemen her gün başka bir kulüp için yazılıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...