Fenerbahçe 5 yıldız tişörtleri satışa çıkardı... Fiyatlar 160 TL olarak belirlendi

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Fenerbahçe 5 yıldız tişörtleri satışa çıkardı... Fiyatlar 160 TL olarak belirlendi

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinden önce taraftara açık yaptığı yaptığı antrenmanda takımın giydiği 5 yıldızlı tişörtleri satışa çıkardı...

Fenerbahçe yönetimi 28 şampiyonluğu simgeleyen 5 yıldızlı tişörtleri piyasaya çıkardı. Fenerium mağazalarında satışa sunulan tişörtler 159.95 TL'den satılıyor. 

Sezon başında "1958 öncesi şampiyonluklar"ın sayılması için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuran Sarı-Lacivertliler, 19 şampiyonluğuna 9 şampiyonluk daha eklemek istiyor ancak henüz sonuç alınabilmiş değil. TFF'nin ne olumlu ne de olumsuz geri dönüş yapmadığı Fenerbahçe yönetimi, buna tepki olarak 28 şampiyonluğu simgeleyen 5 yıldızlı tişört yaptırdı.

ALİ KOÇ AÇIKLAMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor'u hedef alan açıklamalarıyla gündeme gelen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında "Fenerium'da hemen geçiyoruz. 2023-24 sezonundan itibaren de armamıza 5 yıldızı koyacağız." demişti.

Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinin son antrenmanını taraftara açık yaptı. Sarı-lacivertli oyuncular antrenmana beş yıldızlı armaların olduğu formalarla çıkmıştı.

Fenerbahçe 5 yıldız tişörtleri satışa çıkardı... Fiyatlar 160 TL olarak belirlendi

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...