HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Marek Hamsik'in neden Trabzonspor'a geldiği ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Marek Hamsik'in neden Trabzonspor'a geldiği ortaya çıktı
Trabzonspor, Marek Hamsik, Haber

SPOR Haberleri  / İHA

Şampiyonluk kazanamadan futbolu bırakan yıldızlar arasına katılmaktan Trabzonspor'a transfer olarak kurtulan Marek Hamsik, Trabzon'daki şampiyonluk kutlamalarının ardından açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un Slovak yıldızı Marek Hamsik, kazanılan şampiyonlukla birlikte harika duygular içerisinde olduğunu ifade etti. Hayatı boyunca asla unutamayacağı anlar yaşadığını belirten Hamsik, "Özellikle ilk maçları oynadıktan sonra 'evet, biz bu işi başarabiliriz, şampiyon olabiliriz' dedim. Harika bir takımımız var. İnanılmaz duygular içerisindeyim. Mükemmel bir duygu şampiyon olabilmek" dedi.

"EN ÇOK HAK EDEN TAKIM BİZDİK"

34 yaşındaki futbolcu, "Sezon boyunca baktığımızda belki harika maçlar çıkaramadığımız anlar da oldu ama en çok hak eden takım bizdik ve biz şampiyon olduk. Hep beraber adım adım gittik. Hep beraber başardık. İnanılmaz duygular içerisindeyiz. Tarif etmesi bile çok zor ama hep beraber bunu başardık. Çok fazla an var. 'Unutamadığın bir an hangisi?' derseniz şu an ben bile hatırlayamam." ifadesini kullandı.

KENDİSİ DE ŞAMPİYONLUĞU HAK ETTİ

Napoli'de uzun yıllar şampiyon olmayı beklediğini ancak bu mutluluğu Trabzonspor'da yaşadığı sorulması üzerine ise Hamsik, "Şampiyonluk hem benim hem de ailem için inanılmaz bir duygu. Taraftarlarımız uzun zamandır bu anı bekliyordu. Uzun zamandır inanılmaz hak eden bir kulüpten, şehirden ve taraftardan bahsediyordunuz. Herkesin hak ettiği bir şampiyonluk oldu" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...