Takımda kalmak istemediğini söylemişti! Hakan Çalhanoğlu İngiltere devine imzayı atıyor

Düzenleyen:
Takımda kalmak istemediğini söylemişti! Hakan Çalhanoğlu İngiltere devine imzayı atıyor

SPOR Haberleri

İtalya Serie A’da şampiyonluğu elinden kaçıran Inter, Milan’ın ardından 2. sırada ligi bitirdi. Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu’nun geleceği ile ilgili soru işaretleri ise sürüyor. Gelen bilgiye göre Hakan’ın yeni sezonda takımda kalmak istemediği ve İngiltere devi Manchester United'a transfer olacağı iddia edildi.

Inter formasıyla başarılı bir sezon geçiren Hakan Çalhanoğlu, İngiltere yolcusu. Milli futbolcu için Inter’in kapısını çalan Manchester United'ın 25 milyon euroluk bir teklif yaptığı ve İtalyan ekibiyle pazarlıkların başladığı iddia edildi. 

25 MİLYON EURO’LUK TEKLİF 

İngiliz basınında çıkan haberlere göre Manchester United, Hakan Çalhanoğlu transferi için harekete geçti. İngiltere devi, Inter’e 25 milyon euroluk teklifle gitti. 

HAKAN’IN CEVABI BEKLENİYOR 

İki kulüp arasında pazarlıkların sürdüğü belirtilirken Inter'in iyi bir bonservise milli futbolcumuzun gidişine izin vereceği öğrenildi.

PERFORMANSIYLA DİKKAT ÇEKTİ 

Hakan Çalhanoğlu, Inter'in bu sezon oynadığı 48 maçın 42'sinde ilk 11'de şans bulurken, 8 gol ve 13 asistlik performas gösterdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...