Lucas Biglia semt değiştirdi! Arjantinli yıldızı Medipol Başakşehir kaptı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Lucas Biglia semt değiştirdi! Arjantinli yıldızı Medipol Başakşehir kaptı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Medipol Başakşehir orta sahasını Lucas Biglia ile güçlendirdi... 36 yaşındaki Arjantinli yıldızla 1+1 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.

Fatih Karagümrük'ün 2020 yazında Milan'dan transfer ettiği Lucas Biglia, Medipol Başakşehir'e transfer oldu. Son iki sezondur Süper Lig'in en beğenilen orta saha oyuncuları arasına giren 36 yaşındaki yıldız, İstanbul'da semt değiştirdi...

Medipol Başakşehir, "Kulübümüz, son olarak Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük forması giyen ve şu anda serbest statüde olan Arjantinli yıldız futbolcu Lucas Biglia’yı bir yılı opsiyonlu iki yıllığına kadrosuna kattı. Arjantin Milli Takımı’nda 58 kez oynamış olan Lucas Biglia’ya ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz." açıklaması yaptı.

KARAGÜMRÜK'ÜN BEYNİYDİ

Geçen sezon 33 Süper Lig maçında 1 gol, 4 asistlik performans sergileyen Biglia, Süper Lig kariyerinde 4 gol, 6 asistle oynadı. Orta sahanın beyni konumundaki yetenekli isim Independiente, Anderlecht, Lazio ve Milan gibi takımlarda oynadıktan sonra 34 yaşında Karagümrük'e transfer olmuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...