Sadio Mane neden evlenmediğini açıkladı... "Instagram kullanmayan kız bulamıyorum"

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Sadio Mane neden evlenmediğini açıkladı... "Instagram kullanmayan kız bulamıyorum"

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Senegal'in süper yıldızı Sadio Mane tatilini ülkesinde geçiriyor... Liverpool'dan Bayern Münih'e transfer olmak üzere olan 31 yaşındaki forvet, bu yaşına kadar neden evlenmediğini açıkladı. Mane, "Bana neden evli olmadığımı soran bir sürü kız gördüm ama zamanlarını boşa harcadıkları için üzgünüm. Evleneceğim kadın sosyal medya (Tik Tok, Facebook, Instagram, Twitter) kullanmamalı. Allah'a saygısı olan ve dua eden bir kadınla evlenmek istiyorum" dedi.

Liverpool'dan Bayern Münih'e transfer olmak üzere olan 30 yaşındaki forvet, bu yaşına kadar neden evlenmediğini açıkladı.

Mane, "Bana neden evli olmadığımı soran bir sürü kız gördüm ama zamanlarını boşa harcadıkları için üzgünüm. Evleneceğim kadın sosyal medya (Tik Tok, Facebook, Instagram, Twitter) kullanmamalı. Allah'a saygısı olan ve dua eden bir kadınla evlenmek istiyorum" dedi.

Sadio Mane neden evlenmediğini açıkladı... "Instagram kullanmayan kız bulamıyorum"

YARDIMSEVER MANE

Instagram hesabından paylaşımlar yapan ve sosyal medyada ilgi gören Mane, son olarak yalın ayak ve çamurda top oynarken çekilmiş görüntüleriyle gündeme gelmişti.2016'dan beri Liverpool forması giyen Mane, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin ardından İngiliz devine veda etmişti.

Sözleşmesinin bitimine 1 sezon kalan Sadio Mane'nin yeni takımı Bayern Münih olacak. İki takım arasındaki bonservis görüşmeleri devam ediyor.Ülkesine yaptığı yardımlarla bilinen Mane son olarak 800 bin euroya hastane ve okul yaptırmıştı.

Müslümanlar'a yardımları esirgemeyen ve mütevazı yaşam tarzıyla sık sık gündeme gelen Senegalli yıldızın kurduğu vakıf aracılığıyla ülkesindeki yoksul ailelere haftalık 70'er pound gidiyor.Sadio Mane kendisine "Neden evlenmiyorsun?" diye soran kadın hayranlarına verdiği cevapla sosyal medyayı salladı.Mane, "Bana neden evli olmadığımı soran bir sürü kız gördüm ama zamanlarını boşa harcadıkları için üzgünüm. Evleneceğim kadın sosyal medya kullanmamalı. Allah'a saygısı olan ve dua eden bir kadınla evlenmek istiyorum." ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...