Ağaoğlu'ndan Nwakaeme sözleri: Yolu açık olsun

Ağaoğlu'ndan Nwakaeme sözleri: Yolu açık olsun

SPOR Haberleri

Sosyal medyadan veda mesajı yayımlayan Nijeryalı oyuncuyla ilgili konuşan Ahmet Ağaoğlu “Üç sezon için 10 milyon avro istedi. Şimdilik Trezeguet transferi de zor görünüyor” dedi

Trabzonspor’da dört sezon geçiren Anthony Nwakaeme, bordo mavililere veda etti. Yönetimin uzun süredir sözleşmesini uzatmak için görüştüğü ve ‘tavan ücret’ teklif ettiği yıldız oyuncu, istediği parada indirime gitmeyince ipler koptu. Sosyal medya hesabından önceki gün taraftarlara veda mesajı yayımlayan Nwakaeme “Sevgili Trabzonsporlular beni sizinle karşı karşıya getirmeye çalışıyorlar. Böylece ayrılan benmişim gibi görünecek. Ayrıca piyasamı düşürüyorlar” diye sitem etmişti. Başkan Ahmet Ağaoğlu da “Yolu açık olsun” cevabını verdi.

SON VURGUN BEKLENTİSİ

 Nwakaeme’nin 33 yaşında olduğunu ve son sözleşmesinde ‘vurgun’ hesabı yaptığını belirten Başkan Ahmet Ağaoğlu “Bizden üç sezon için 10 milyon avro istedi. Bu parayı vermemiz mümkün değildi. Yolu açık olsun” ifadelerini kullandı. Yönetim, Nwakaeme’ye yıllık 1,5 milyon avro ve üç yıllık imza karşılığında toplam 1,5 milyon avro da imza parası teklif etmişti. Ağaoğlu, transfer gündemlerinde olan Trezeget ile ilgili olarak da “Şimdilik Trezeguet transferi zor görünüyor. Ancak görüşmelerimiz sürüyor” ifadelerini kullandı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...