Abdülkerim Bardakçı gider Francisco Calvo gelir... Konyaspor'da transfer gelişmesi

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Abdülkerim Bardakçı gider Francisco Calvo gelir... Konyaspor'da transfer gelişmesi

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Konyaspor'a Kosta Rikalı stoper... MLS'te San Jose Earthquake forması giyen 29 yaşındaki futbolcu Francisco Calvo, Abdülkerim Bardakçı'nın yerini dolduracak. Avrupa'da birden fazla talibi olan Calvo kariyeri boyunca Amerika dışında hiç oynamadı.

Konyaspor, MLS ekibi San Jose Earthquake'ten Kosta Rikalı stoper Francisco Calvo ile ilgileniyor. Amerikan kulübüyle sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan 29 yaşındaki futbolcu, Abdülkerim Bardakçı'nın yerini dolduracak.

BARDAKÇI FENERBAHÇE'YE

Üç büyükler bir süredir Konyaspor'un tecrübeli stoperi Abdülkerim Bardakçı için yarış halindeydi ama son gülen Fenerbahçe oldu. Türkiye gazetesinin haberine göre; Abdülkerim Bardakçı için Fenerbahçe teklifte 2,6 milyon euroya kadar çıkarak kazanan taraf oldu. 27 yaşındaki stoperin yıllık ücretinin ise 1.8 milyon euro olması bekleniyor.

KONYASPOR 7 TRANSFER YAPTI

Geçen sezon Süper Lig'i 3. sırada bitiren teknik direktör İlhan Palut yönetimindeki Konyaspor, şimdiye kadar 7 transferi açıkladı.

Sağ beke Cebrayil Karayel ve Amet Oğuz'u alan Yeşil-Beyazlılar, Hırvatistan Ligi'nde geçen sezon 11 gol, 9 asistlik performans sergileyen Hırvat kanat oyuncusu Robert Muric transferiyle dikkat çekmişti. Güncel piyasa değeri 3.5 milyon euro olan 26 yaşındaki yıldız için Rijeka'ya ne kadar ödendiği bilinmiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...