Jean Michaël Seri resmen Hull City'de... Acun Ilıcalı 3. transferini açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Jean Michaël Seri resmen Hull City'de... Acun Ilıcalı 3. transferini açıkladı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Hull City yeni transferi Jean Michaël Seri'yi açıkladı... Geçen sezon Fulham'ın Premier League'e çıkmasında büyük katkı olan Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

Hull City, deneyimli orta saha oyuncusu Jean Michaël Seri ile çalışma izni alınması şartıyla 3 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

OZAN TUFAN'A 3 MİLYON EURO

Fenerbahçe'den Ozan Tufan'a 3 milyon euro ödeyen Acun Ilıcalı'nın takımı, Nottingham Forest stoperi Tobias Figueiredo'nın ardından. 3 transferini açıkladı. 

Premier League'e yükselme hedefiyle yola çıkan Hull City, Seri'yi şu sözlerle anlattı:

 

"30 yaşındaki futbolcu, Fulham'ın şampiyon olarak Premier League'e geri dönmesine yardımcı oldu.

Fildişi Sahili formasını 42 kez giyen Seri, kariyerinde 300'den fazla maça çıktı ve 65'i Fulham'da olmak üzere Galatasaray ve Bordeaux'da kiralık dönemleri de dahil olmak üzere 4 yıllık bir dönem geçirdi.

2018'de Fulham'a katılmadan önce Seri, Ligue 1'de Nice'de 3yıl geçirdi, 100'den fazla maça çıktı ve 2017'de Yılın Oyuncusu seçildi.

Portekiz, Fransa, Türkiye ve İngiltere'de forma giyme deneyimine sahip olan Seri, 2022/23 sezonunun hazırlıkları sürerken Shota Arveladze'nin kadrosuna katılacak."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...