Beşiktaş haberleri... Domagoj Vida'ya hırsız şoku! Yeni takımına imzaya giderken soyuldu

Düzenleyen:
Beşiktaş haberleri... Domagoj Vida'ya hırsız şoku! Yeni takımına imzaya giderken soyuldu

SPOR Haberleri

Beşiktaş'taki 3.5 yıllık macerası sona eren Hırvat stoper Domagoj Vida, Yunanistan'ın AEK takımıyla anlaşmıştı. Tecrübeli futbolcunun imza atmak için Atina'ya gitmek üzere yola çıktığı sırada evinin Zagreb'deki evinin soyulduğu, transfer sürecinin bu yüzden uzadığı yazıldı.

Hırvat basınına göre, hırsızlar yaklaşık 600 bin euro değerinde değerli eşyalar ile kayıplara karıştı. Zagreb polisi, evin alarmları ve güvenlik kameralarının devre dışı bırakılması nedeniyle bunun profesyonel bir soygun olduğunu düşünüyor.

Rıdvan Yılmaz’ın takımdan ayrılmasının ardından sol bek arayışlarına başlayan siyah beyazlılar, Talleres’ten Enzo Diaz için temaslara başladı.  

26 yaşındaki oyuncunun kulübü ile sözleşmesi yıl sonunda tamamlanıyor. Arjantinli sol beki bonservisi ile kadroya katmak isteyen siyah beyazlılar, Diaz ile 3 yıllık sözleşme yapmak istiyor. Beşiktaş, Diaz için Talleres’e 2 milyon Euro bonservis bedeli teklif etti.

Daha önce Agropecuario Argentino oynayan Enzo Diaz, 2018’ten bu yana Talleres forması giyiyor.  Şampiyonluk yarışına geçen sezon gibi erken havlu atmak istemeyen siyah beyazlı yönetim, ilk haftalarda başarılı sonuçlar gelmezse Fransız teknik adamı gönderecek.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş'ta gelecek sezon erken bir hoca değişikliği yaşanabilir.

Siyah beyazlı yönetim, geçen sezon sonunda göreve getirilen teknik direktör Valerien Ismael'e beş maçlık kredi tanıdı. Gedson, Cenk Tosun, Weghorst, Muleka ve Saiss gibi güçlü isimlerle kadroyu donatan Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibi, Fransız teknik adamdan bu transferlere yakışır sonuçlar bekliyor. Geçtiğimiz sezon hocaya sabır gösterildiği için şampiyonluk yarışına erken havlu atıldığını düşünen yönetim bu riski tekrar yaşamak istemiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...