Erden Timur transferi açıkladı... Galatasaray'ın alternatif golcüsü belli oldu

Düzenleyen:
Erden Timur transferi açıkladı... Galatasaray'ın alternatif golcüsü belli oldu

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, sarı-kırmızılı takımın Avusturya kampında açıklamalarda bulundu. Timur, "Benzer bir kalitede alternatif bir yabancı santrfor alma isteğimiz var. Gomis'i takımda düşünüyoruz. Bu sene sahaya karakterini koyan, kadroda olmasa bile destek veren bir takım kurmak istiyoruz" dedi.

Galatasaray'ın transfer çalışmalarına değinen Erden Timur, "Transferde sabırsızlığı anlayabiliyorum ama biz bu ortamda en doğru kararı vermeliyiz. Hocamız ve ekibi, gece gündüz çalışıyor. Başka analiz şirketleriyle de çalışıyoruz. Karakter analizi yapıyoruz. Bunların hepsine uyması lazım. Son 15 yılın transfer analizini yaptık. Orada yapılan yanlışları yapmamalıyız." dedi.

Sarı-Kırmızılı idarecinin açıklamalarından satırmaşları şöyle:

"LİNÇ ETSELER DE..."

"Neler doğru yapılmış neler yanlış yapılmış bunları göz önüne alıyoruz. Bu isimler medyaya çıktığında olumsuz etki oluyor. Başarılı bir transfer olmuyorsa ben zarar görüyorum. Linç görsek de doğru transfere ihtiyacımız var. Önemli olan transfer sezonunun şampiyonu olmak değil."

"GALATASARAY'I DÜŞÜNEREK HAREKET EDİYORUZ"

"bir transferi yaparken tüm paraları ödüyorsunuz. Bir forvet söz konusu olduğunda en fazla maaşa sahip pozisyon o oluyor. Daha fazla maaş verip 2 günde alabilirsiniz ve herkes alkışlar. Bundan sonraki transferlerde de aynısı yapacağız. Seferovic, 2.2 milyon Euro maaş alırken biz 2.3 milyon Euro maaşa ikna ettik. Dubois, 1.6 milyon Euro alırken biz 1.8 milyon Euro'ya aldık. Bunları vermeyip 2,5 milyon Euro verirsen daha çabuk alırsınız. Ama biz Galatasaray'ı düşünerek hareket ediyoruz."

TRANSFERDE PREMİER LEAGUE EKİPLERİYLE KAPIŞMA

"Benzer bir kalitede alternatif bir yabancı santrfor alma isteğimiz var. Gomis'i takımda düşünüyoruz. Bu sene sahaya karakterini koyan, kadroda olmasa bile destek veren bir takım kurmak istiyoruz."

Kolay alternatiflere gitmiyoruz. Everton ve Brighton gibi takımların istediği oyuncuları istiyoruz. Dün önemli bir yıldızla görüştük. 'Neden geçen sezon 13. bitirdiniz' diye sordular. Herkesi ikna etmek kolay olmuyor. Biz bütçemizi sarsacak oyuncu kesinlikle almayacağız. Gece gündüz çalışıyoruz, kulüpteki herkeste muazzam bir çaba var. Esas olay sezon sonunda oluyor, bu iş akılla yapılıyor ve aklımızın dışına çıkıp karar vermeyeceğiz"

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...