Galatasaray transfer haberleri... Okan Buruk orta sahaya Berkay Özcan'ı istiyor! Takas teklifi...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Galatasaray transfer haberleri... Okan Buruk orta sahaya Berkay Özcan'ı istiyor! Takas teklifi...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Galatasaray, Berkay Özcan için Başakşehir'e takas teklifi yaptı ve bu reddedildi. Görüşmeler devam ediyor. Okan Buruk orta sahada eski öğrencisini görmek istiyor.24 yaşındaki gurbetçi futbolcu 2019'dan beri Başakşehir'de oynuyor.

Turuncu-Lacivertliler 2020 yazında 2.5 milyon euroya tapusunu aldığı futbolcuyu satmak istemiyor.2024'e kadar sözleşmesi bulunan Berkay Özcan, Stefan Kuntz'un da A Milli Takım'daki gözdeleri arasına girdi.

Güncel piyasa değeri 4 milyon euro olan futbolcu için Galatasaray'ın takasta Taylan Antalyalı'yı önerdiği öğrenildi.

6 numara için Midtsjö ile anlaşan sarı-kırmızılılar, 10 numara pozisyonu için de transferi tamamladı.
 
24 yaşındaki Brezilyalı ile 3+1 senelik el sıkışan sarı-kırmızılıların, bonservise karşılık sunduğu 5 milyon 250 bin euroluk teklifi de Midtjylland tarafından kabul edildi.

Oyuncunun en önemli artısı, Danimarka'da ligin başlaması ve Galatasaray'a fiziksel anlamda hazır gelecek olması.Galatasaray Fredrik Midtsjö’nün transferi için bonuslar dahil yaklaşık 4 milyon Euro karşılığında AZ Alkmaar ile anlaşmaya vardı.

Norveçli orta saha bu akşam İstanbul'da olacak.Sevilla, Marcao'nun ardından Victor Nelsson'u da Galatasaray'dan transfer etmek istiyor. Teknik direktör Okan Buruk 2 as stoperini de kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...