Paul Pogba'dan Gazze paylaşımı... "Allah'ım Gazze halkını koru"

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Paul Pogba'dan Gazze paylaşımı... "Allah'ım Gazze halkını koru"

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Juventus'un Fransız yıldızı Paul Pogba, İsrail'in Gazze'ye son saldırısı sırasında hayatını kaybedenler için başsağlığında bulundu.

Fransa Milli Takımı ve Juventus'un yıldız ismi Paul Pogba, Instagram hesabından Gazze'de yaşananları kınadı.

Saldırı sırasında hayatını kaybeden bazı çocukların fotoğrafını paylaşan Pogba, "Allah'ım Gazze halkını koru." mesajını yazdı.

İSRAİL 14'Ü ÇOCUK 44 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

İsrail, saldırı hazırlığında olduğu gerekçesiyle geçen hafta Gazze'deki İslami Cihad'a ait olduğunu iddia ettiği hedeflere saldırı başlatmıştı. İsrail'in saldırısı üzerine Gazze'den İsrail yönüne bir dizi roket atılmıştı. İsrail'in Gazze şeridine düzenlediği saldırılar sonucunda aralarında 14 çocuk ve 4 kadının yer aldığı 44 kişi hayatını kaybetmişti. İsrail tarafındaysa herhangi bir can kaybı yaşanmamıştı.

POGBA MÜSLÜMAN MI?

Senegal asıllı 29 yaşındaki futbolcu, sosyal medyada Müslüman kimliğiyle de öne çıkıyor. Pogba'nın Umre ziyareti sırasındaki paylaşımları oldukça ilgi çekmişti.

5 yıllık Manchester United kariyeri sona eren Pogba, bu yaz Juve'ye geri döndü.

Paul Pogba'dan Gazze paylaşımı...

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...