A Millî Takım'a Galler karşısında bir puan yetiyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
A Millî Takım'a Galler karşısında bir puan yetiyor

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

EURO 2024’ü garantileyen ay yıldızlılar, grubu lider bitirirse ikinci torbada yer alacak. Zirveyi Hırvatlara kaptırırsak kura çekiminde üçüncü torbada olacağız…

Hırvatistan ve Letonya galibiyetleriyle Avrupa Şampiyonası biletini cebine koyan Türkiye, grup elemelerindeki son maçında deplasmanda Galler ile karşı karşıya gelecek. Galler’in başkenti Cardiff’te 22.45’te başlayacak karşılaşmayı Slovenyalı hakem Matej Jug yönetecek. Kritik maç, TRT 1’den ekranlara gelecek. Geride kalan yedi maçta beş galibiyet, bir mağlubiyet ve bir beraberlikle 16 puan toplayan ay yıldızlı takıma, grup liderliği için Galler karşısında bir puan yetiyor.

HIRVATİSTAN'IN ŞANSI

Yedinci hafta karşılaşmalarında Ermenistan ile berabere kalan Galler, liderlik şansını kaybettiği gibi şampiyonaya gitmeyi de ateşe attı. Hırvatistan, bu akşam evinde Ermenistan’ı yenerse adını Türkiye ile birlikte EURO 2024’e yazdıracak. Galler’in Türkiye’yi yenmesi hâlinde, Hırvatlar da puan kaybederse bu defa şampiyona biletini alacak diğer takım, ikili averaj üstünlüğü sebebiyle Galler olacak. Ay yıldızlı takım Galler’e yenilir, Hırvatlar kazanırsa gruptan Hırvatistan lider olarak çıkacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...