Barış Alper, transfer rekoru kıran Boey'in izinde

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Barış Alper, transfer rekoru kıran Boey'in izinde

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Okan Buruk’un beş farklı mevkide görevlendirdiği genç yıldız, Boey’in performans antrenörüyle özel olarak çalışıyor, kendini geliştiriyor, Fransız yıldız gibi şimdiden Avrupa devlerinin iştahını kabartıyor…

Galatasaray, lider Fenerbahçe’nin üç puanla kapattığı haftada Gaziantep FK karşısında geriye düştüğü karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak zirve ortaklığını sürdürürken, galibiyet golünü atan Barış Alper Yılmaz, maçın adamı oldu. Karşılaşmaya sağ açıkta başlayan Barış, 70’te Berkan’ın oyundan alınmasından sonra sol beke geçti. Bu sezon Okan Buruk’un beş farklı mevkide görevlendirdiği genç isim, iyice kapanan Gaziantep’e karşı bu defa sol açık gibi oynadı ve 89’da attığı muhteşem voleyle gecenin kahramanı oldu. 

HERKESTEN ÖNCE GELİR

Bir joker gibi görev aldığı her bölgede başarılı olan Barış Alper’deki yükseliş tesadüf değil. Türkiye’de transfer rekoru kırarak 30 milyon avro artı 5 milyon avroluk bonuslarla Bayern Münih’in yolunu tutan Sacha Boey’in performans antrenörüyle çalışan Barış Alper, idmanlara herkesten önce geliyor, tesislerden de en son çıkan isim oluyor. Her geçen gün artan performansıyla dikkati çeken 23 yaşındaki oyuncu, Sacha Boey gibi dev kulüplerin iştahını kabartıyor. Barış Alper’e İtalyan kulüpleri Lazio ve Milan’dan büyük ilgi var. 

Barış Alper’in piyasa  değeri Transfermarkt’a  göre 7,5 milyon avro. Ancak sarı kırmızılı yönetim 2027’ye kadar sözleşmesi bulunan Barış Alper’i ilerleyen dönemlerde 20 milyon avrodan aşağı satmak istemiyor. 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...