Beşiktaş'ta Dele Alli depremi! İngiliz basını yeni adresini yazdı, tarih verdi

Düzenleyen:
Beşiktaş'ta Dele Alli depremi! İngiliz basını yeni adresini yazdı, tarih verdi

SPOR Haberleri

Son dakika Beşiktaş haberleri: Ağustos ayında Everton'dan kiralık olarak siyah beyazlıların kadrosuna kattığı Dele Alli, Fenerbahçe derbisinde gösterdiği performansla sınıfta kaldı. İngiliz basını, Dele Alli'nin devre arasında Beşiktaş'tan ayrılacağını iddia etti ve yeni takımını açıkladı.

Son dakika spor haberleri: Sezon başında Valerien Ismael önderliğinde oldukça iddialı bir kadro kuran Beşiktaş, Süper Lig'in geride kalan 8 haftasında 4 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak 15 puan topladı ve kendisine ligin altıncı sırasında yer buldu. Son olarak evinde Fenerbahçe'yi ağırlayan siyah beyazlılar golsüz berabere kalırken, karşılaşma sonrası en çok eleştirilen isimlerden birisi yıldız futbolcu Dele Alli oldu.

Fenerbahçe derbisine ilk 11'de başlayan ancak yokları oynayan 26 yaşındaki futbolcu, büyük hayal kırıklığına neden oldu. 25 Ağustos'ta imzalanan sözleşme ile Everton'dan sezon sonuna kadar kiralanan Dele Alli'nin geleceği şimdiden tartışma konusu. İngiliz oyuncu geride kalan 3 maçta 1 gol atarken, asist hanesine ise hiç rakam yazdıramadı.

"OCAK AYINDA BEŞİKTAŞ'TAN AYIRILABİLİR"

 

İngiliz basını ise 26 yaşındaki yıldızla ilgili önemli bir iddiayı gündeme taşıdı. Sabah gazetesinin Football Insider'dan derlediği habere göre; Dele Alli, Beşiktaş'tan devre arasında ayrılabilir. Haberde, yıldız futbolcu için Beşiktaş'ın satın alma opsiyonunu kullanmayacağı ve Dele Alli'nin Ocak ayında Serie A'ya transfer olabileceği belirtildi.

Beşiktaş'ta Dele Alli depremi! İngiliz basını yeni adresini yazdı, tarih verdiTottenham forması giydiği dönemde 100 milyon Euro bonservis bedeli biçilen Dele Alli'nin transfermarkt'taki güncel değeri 16 milyon Euro.

"YENİ ADRESİ FIORENTINA OLABİLİR"

Dele Alli'nin Everton'a dönmesinin mümkün olmadığı belirtilirken, haberde şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye'de, Beşiktaş'la çok kısa bir deneyim yaşadıktan sonra Serie A'ya gitmesi muhtemel çünkü Everton onu geri almak istemiyor. Haliyle Beşiktaş'la kiralık sözleşmesi zamanından erken feshedilebilir. Zaman kaybetmeyen Everton, böyle bir durumda onu Serie A'ya verecek. Fiorentina, Dele Alli'nin yeni adresi olabilir. İngiliz yıldızın kalitesini artırıp, tecrübesini pekiştirmek için böyle bir yol denenecek."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...