Bugün maç var mı? 22 Ocak bu akşam hangi maçlar var?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bugün maç var mı? 22 Ocak bu akşam hangi maçlar var?

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Futbolseverler bu akşam oynanacak olan maçları araştırmaya başladı. Süper Lig'de futbol heyecanı devam ederken aratılan Bugün maç var mı? 22 Ocak bu akşam hangi maçlar var? sorularının yanıtı haberimizdedir.

Süper Lig'de maçlar devam ediyor. Taraftarların yakından takip ettiği ligde bugün oynanacak maçlar merak edildi. Peki, Bugün maç var mı? 22 Ocak bu akşam hangi maçlar var?

BUGÜN MAÇ VAR MI?

22 Ocak günü oynanacak olan maçlar şöyle:

Trendyol 1. Lig

Göztepe - Ümraniyespor | 20.00 | TRT Spor, Bein Sports 2, beIN Sports Tod TV

Süper Lig

Kayserispor – İstanbulspor | 20.00 | Bein Sports 1, beIN Sports Tod TV

İtalya Süper Kupa 

Napoli – Inter | 22.00 | TRT Spor

GALATASARAY - TRABZONSPOR MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ?

Trendyol Süper Ligi'nin 21. haftasında Trabzonspor'u deplasmanda 5-1 yenen Galatasaray, Trabzon'da zirveyle puan farkını kapadı. Galatasaray, Süper Lig'de dış sahada 2 maç sonra galip geldi.

Sarı-kırmızılı ekip, Trabzonspor mücadelesi öncesinde ligde rakip sahada çıktığı son iki karşılaşmada galibiyete ulaşamadı. Konuk olarak çıktığı son iki müsabakada Fenerbahçe ile 0-0, EMS Yapı Sivasspor ile de 1-1 berabere kalan Galatasaray, Karadeniz temsilcisi karşısında 5-1 kazanarak dış sahadaki 2 maçlık galibiyet hasretini dindirdi.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...