Erden Timur'dan Marko Arnautovic bombası! Seferovic kesmedi, Galatasaray'a bir golcü daha geliyor

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Erden Timur'dan Marko Arnautovic bombası! Seferovic kesmedi, Galatasaray'a bir golcü daha geliyor

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Erden Timur'a "Galatasaray'a gelirim" diyen yıldız isimden son bir indirim istenecek. Galatasaray'da transferlerden sorumlu yönetici Erden Timur'un Marko Arnautovic'le el sıkıştığı ortaya çıktı... Serie A'da müthiş bir sezon geçiren 33 yaşındaki santrforun ismi bir ara Beşiktaş'la da anılmış ancak Siyah-Beyazlılar masadan kalkmıştı. Galatasaray ise Seferovic'in yanına yıldız ismi de katmak istiyor. Sosyal medyayı saran Arnautovic transferiyle forma satışlarında patlama yaşanması bekleniyor.

Galatasaray şimdiye kadar 5 futbolcuyu kadrosuna kattı. Fransız basınının, "Ülkenin en iyi sağ beki" dediği Leo Dubois'nın yanı sıra Abdülkerim Bardakçı, Kazımcan Karataş, Sérgio Oliveira ve Haris Seferovic Aslan oldu.

Benfica'dan transfer edilen Haris Seferovic, taraftarları kesmedi! İsviçreli santrfor her ne kadar kaliteli bir isim olsa da Diagne ve Mohamed'le yolları ayıran Sarı-Kırmızılılar'da gözler 2. golcüye çevrildi.

Florian Grillitsch transferinde yaşanan hayal kırıklığı sonrası 6 numara için beklemeye geçen Cim Bom'da santrfor transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı.

Galatasaray'da transferlerden sorumlu yönetici Erden Timur'un Marko Arnautovic'le el sıkıştığı ortaya çıktı...

Serie A'da müthiş bir sezon geçiren 33 yaşındaki santrforun ismi bir ara Beşiktaş'la da anılmış ancak Siyah-Beyazlılar masadan kalkmıştı. Galatasaray ise Seferovic'in yanına yıldız ismi de katmak istiyor. Sosyal medyayı saran Arnautovic transferiyle forma satışlarında patlama yaşanması bekleniyor.

Sırp asıllı bir Avusturyalı olan Arnautovic, geçen yaz İtalyan ekibi Bologna'ya transfer olmuş ve Serie A'da 33 maçta 14 gol atınca dikkatleri yeniden üstüne çekmişti.

Önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmayı planlayan Dursun Özbek ve yönetimi golcü transferinde iki iyi isim hedefliyordu ve Seferovic ile Arnautovic bu hedef doğrultusunda bitmek üzere.

Bologna ile 2 yıllık sözleşmesi bulunan Arnautovic'in tek sorun yüksek maaşı... Yıldız oyuncu Galatasaray'dan en az 4 milyon Euro istiyor. Seferovic'e 2.4 veren Cim Bom, Arnautovic'in menajerliğini yapan abisiyle temas halinde.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...