Felipe Melo'nun sözleri Fenerbahçe taraftarını çıldırttı! Sevilla maçı sonrası video çekip paylaştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Felipe Melo'nun sözleri Fenerbahçe taraftarını çıldırttı! Sevilla maçı sonrası video çekip paylaştı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın unutulmaz oyuncuları arasında bulunan Felipe Melo, Fenerbahçe - Sevilla maçı sonrası sosyal medyadan paylaşım yaparak tepkilere yol açtı. Brezilyalı oyuncu alaylı bir tavırla Sarı-lacivertli taraftarları kızdırdı.

Futbol hayatına Brezilya'nın Fluminense takımında devam eden Felipe Melo, Fenerbahçe taraftarını kızdırdı. Sevilla ile oynanan mücadele sonrası Sarı-lacivertlilerin elenmesine göndermede bulunan Melo, sosyal medyada gündem oldu.

Intagram hesabından video paylaşan 38 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe - Sevilla maçından izlediği esnada "Avrupa'da sadece Galatasaray şampiyon oldu. Anlıyor musunuz? Sadece Galatasaray! En büyük Cim Bom." ifadelerini kullandı. Kısa sürede viral olan videoya Fenerbahçe taraftarları tepki gösterdi. 

Türkiye'de 2011-2015 yılları arasında Galatasaray forması giyen Felipe Melo, Fenerbahçe'ye karşı oynadığı derbilerde agresif oyunuyla dikkat çekmişti. Sarı-kırmızılı kulüpte 8 kupa kazanan Melo, daha sonrasında Inter'e transfer olarak Süper Lig'e veda etmişti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...