Fenerbahçe'den beğenilmediği için gönderilen Alman golcü milli takıma seçildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe'den beğenilmediği için gönderilen Alman golcü milli takıma seçildi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin sezon başı yetersiz bularak Augsburg'a kiraladığı Mergim Berisha, Almanya Milli Takım kadrosuna çağrıldı. Yıldız oyuncunun son zamanlardaki performansı ülkesinde övgü almıştı.

Fenerbahçe'nin Augsburg'a kiralık gönderdiği Mergim Berisha, Almanya Milli Takımı’na davet edildi. Bundesliga bu sezon 18 maçta 8 gol ve 4 asistlik performansa imza atan 24 yaşındaki oyuncunun Peru ve Belçika ile oynanacak hazırlık maçlarına çağrıldığı öğrenildi. 

Jorge Jesus tarafından gözden çıkarılan Berisha, sezon sonuna kadar Augsburg'a gönderilmişti. Alman ekibinde formunu yakalayan yıldız golcünün sezon sonunda Fenerbahçe'ye dönecek olmasına rağmen bonservisiyle satılması bekleniyor.

Fenerbahçe'den beğenilmediği için gönderilen Alman golcü milli takıma seçildi

BERISHA ALMANYA MİLLİ TAKIMI'NDA

Almanya U-21 Takımı ile daha önce 13 maça çıkan Mergim Berisha, 1 gol atmıştı. İlk kez A Milli Takım kadrosuna çağrılan Berisha, "Her zaman Bundesliga'da oynamak hayalimdi. Augsburg'da ideal koşullar var. Almanya U21 Milli Takımı'nda oynadığım zamanlardan, çok arkadaşım var. Buraya alışmak için uzun zamana ihtiyacım olmayacak. İlk maçımı dört gözle bekliyorum" açıklamasında bulunmuştu.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...