Fenerbahçe'den şifreli paylaşım! Kararını alttan alttan duyurdu mesajı alan yorum yağmuruna tuttu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe'den şifreli paylaşım! Kararını alttan alttan duyurdu mesajı alan yorum yağmuruna tuttu

Spor Haberleri

Fenerbahçe'nin, Galatasaray'la oynanacak olan Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkma kararı geniş yankı uyandırırken, sarı-lacivertlilerin son yaptığı paylaşım sosyal medyayı salladı. İşte Fenerbahçe'nin o şifreli paylaşımı.

Daha önce Riyad'ta oynanamayan Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa finali, 7 Nisan'a ertelenmiş, sıkışık fikstür nedeniyle sarı-lacivertliler maçın bir kez daha ertelenmesini istemiş ancak bu talep hem Galatasaray hem de Türkiye Futbol Federasyonu cephesinden kabul görmemişti.

Bunun üzerine Olağanüstü Genel Kurul'a giden sarı-lacivertliler eğer maça yabancı hakem atanmazsa ve ertelenmezse, maça U19 takımıyla çıkma opsiyonunun kullanılmasına kanaat getirmişti. Önceki akşam yapılan açıklamada da Fenerbahçe'nin, kesin olarak U19 takımıyla maça çıkacağı açıklanmıştı.

Fenerbahçe'den şifreli paylaşım! Kararını alttan alttan duyurdu mesajı alan yorum yağmuruna tuttu - 1. Resim

ŞİFRELİ PAYLAŞIM

Yaşananların ardından sarı-lacivertliler yaptıkları paylaşımla çok konuşuldu. Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda Galatasaray maçı es geçildi ve "Olympiakos maçı hazırlıklarına başladık" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'den şifreli paylaşım! Kararını alttan alttan duyurdu mesajı alan yorum yağmuruna tuttu - 2. Resim

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...