Galatasaray'a transfer yaradı, Nicolo Zaniolo yeniden İtalya Milli Takımı'nda

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray'a transfer yaradı, Nicolo Zaniolo yeniden İtalya Milli Takımı'nda

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın devre arasında AS Roma'dan transfer ettiği İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo, Azzurri'nin 15 Haziran'da Uluslar Ligi yarı finalinde İspanya ile karşı karşıya geleceği maç öncesi aday kadroya çağrıldı. Nicolo Zaniolo son olarak 20 Kasım 2022 tarihinde Avusturya ile oynanan dostluk maçında İtalya Milli Takımı'nda süre almıştı.

Nicolo Zaniolo, Galatasaray'a transferi sornası İtalya Milli Takımı'na geri döndü.

Teknik direktör Roberto Mancini, 23 yaşındaki futbolcuyu Zaniolo'yu milli takım kafilesine dahil etti. Azzurri, 15 Haziran'da Uluslar Ligi yarı finalinde İspanya ile karşı karşıya gelecek.

Nicolo Zaniolo son olarak 20 Kasım 2022 tarihinde Avusturya ile oynanan dostluk maçında İtalya Milli Takımı'nda süre almıştı.

Zaniolo 15 milyon euroya transfer olduğu Galatasaray'da 10 maça çıkıp 3 gol, 1 asistlik skor katkısı sağladı.

ADAY KADRODA KİMLER VAR?

İtalya Milli Takımı kadrosunda şu isimler yer aldı:

Donnarumma, Meret, Vicario, Baschirotto, Bonucci, Buongiorno, Di Lorenzo, Florenzi, Gatti, Spinazzola, Toloi, Cristante, Frattesi, Jorginho, Locatelli, Pellegrini, Pessina, Verratti, Zaniolo, Berardi, Chiesa, Gnonto, Immobile, Raspadori, Retegui, Zaccagni.

Galatasaray'a transfer yaradı, Nicolo Zaniolo yeniden İtalya Milli Takımı'nda

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...