Icardi ve Wanda Nara davayı kazandı! Alacakları tazminatın bedelini açıkladılar

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Icardi ve Wanda Nara davayı kazandı! Alacakları tazminatın bedelini açıkladılar

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara, İtalya'da kendileri için yazılan bir habere itiraz ederek dava açmıştı. Mahkeme Icardi'nin ailesini haklı bularak tazminat ödenmesine karar verdi.

İtalya'da gazetecilik yapan Fabrizio Corona, geçtiğimiz aylarda Icardi'nin eşi Wanda Nara ile ilgili bir haber yayınlayarak gündeme oturmuştu.

Wanda Nara'nın Icardi'yi Marcelo Brozovic ile aldattığını iddia eden Corona, sürpriz bir çıkışta bulunmuştu.

Bir süredir devam eden davada Corona'nın tazminat ödemesine karar verildi.

Icardi ve Wanda Nara davayı kazandı! Alacakları tazminatın bedelini açıkladılar - 1. Resim

ICARDI, WANDA NARA VE BROZOVIC TAZMİNAT ALACAK

İtalyan gazeteci, Icardi ve Wanda Nara'ya 7500 euro, Brozovic'e ise 5 bin euro tazminat ödeyecek. Öte yandan Corona, 1500 euro da para cezasına çarptırıldı.

Brozovic'in avukatı Danilo Buongiorno, "Cezadan memnunuz, ayrıca geçici olarak tazminat ödemeye mahkum edildi ve daha sonra hukuk davalarında tazminat davası açma hakkımızı saklı tutuyoruz" ifadelerini kullandı.

Gazeteci Corona'yı savunan avukat Ivano Chiesa ise "1500 euroluk bir para cezasından bahsediyoruz. Bir mahkumiyet ama sadece parasal bir ceza. Memnun değilim ama temyize gidecek olsak bile para cezası yine de iyi bir şey" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...