İşte Avcı farkı, geldikten sonra rakipleri ile aradaki puan farkı sadece 4

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İşte Avcı farkı, geldikten sonra rakipleri ile aradaki puan farkı sadece 4

Spor Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Trabzonspor, son maçında iki puan kaybetmesine rağmen, tecrübeli hocasıyla deplasmanda kaybetmeme alışkanlığını sürdürdü…

Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, farkını çabuk gösterdi. Bordo mavili takımı şampiyon yaptıktan sonra ayrılan ancak bu sezon ortasında geri dönen tecrübeli teknik adamın takıma dokunuşu dikkati çekti. Karadeniz ekibi Avcı’yla kolay kaybetmeyen bir takıma dönüştü ve üst üste topladığı puanlarla üçüncülük koltuğuna yerleşti. Son maçında Antalyaspor karşısında iki puan kaybetmesine rağmen Trabzonspor kaybetmeme alışkanlığını sürdürdü. 

12 MAÇTA 25 PUAN ALDI

Lider F.Bahçe ve G.Saray, haftayı üç puanla kapatmasına rağmen, ligde Abdullah Avcı sonrasında oluşan puan durumu tecrübeli hocanın farkını gösterir nitelikte. Trabzonspor, Avcı sonrasında rakiplerinden sadece 4 puan daha az topladı. Lige Hırvat teknik adam Nenad Bjelica ile başlayan Trabzonspor ilk sekiz haftada dört galibiyet, dört mağlubiyet almıştı. Bordo mavililer Avcı’yla ise 12 maçta 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 25 puan topladı.

EN SKORER ONUACHU

Trabzonspor’da, ligin 20 haftalık bölümünde 13 oyuncu rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi. Onuachu 9 golle en fazla gol kaydeden oyuncu olurken Bakasetas ve Trezeguet 4’er, Visca 3, Pepe, Enis Destan, Bardhi ve Benkovic’in 2’şer, Denswil, Göktan Gürpüz, Berat Özdemir, Mendy ve Fountas da 1’er gol attı. 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...