Kral Umut Bozok Galatasaray'la ilgili açık ve net konuştu... Transfer ne durumda?

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Kral Umut Bozok Galatasaray'la ilgili açık ve net konuştu... Transfer ne durumda?

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Kasımpaşa'da 38 maçta attığı 20 golle Süper Lig'de gol kralı olan, 7 de asist yapan milli golcü Umut Bozok, Galatasaray iddialarına cevap verdi. Paşa'nın Lorient'ten kiraladığı ve lige damga vuran 25 yaşındaki golcü, "Galatasaray ile ilgili şu an bir şey yok, açık söylüyorum ciddi bir şey yok. Tatildeyim. Kasımpaşa'ya bir sene kiralık gelmiştim, şimdi Lorient'e dönüyorum" dedi

Kankalarıyla Twitch yayını yapan Umut Bozok, gelen soruları cevapladı... Galatasaray iddialarını yanıtlayan Bozok, "Galatasaray ile ilgili şu an bir şey yok, açık söylüyorum ciddi bir şey yok. Tatildeyim. Kasımpaşa'ya bir sene kiralık gelmiştim, şimdi Lorient'e dönüyorum." dedi.

KEREM İNANILMAZ BİR FUTBOLCU

Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nu beğendiğini belirten Bozok, "Kerem, inanılmaz bir futbolcu. Çok genç, daha geliştirecek kendisini. Bence Avrupa'ya gitse iyi olur. Galatasaray'da kalsa da iyi olur onun için. Galatasaray'ın gelecek sezon hedefi Avrupa ve Kerem'e ihtiyacı var." diye konuştu.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...