Kubilay Kanatsızkuş Göztepe'de! İzmir ekibi 5. yaz transferini resmen açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kubilay Kanatsızkuş Göztepe'de! İzmir ekibi 5. yaz transferini resmen açıkladı

SPOR Haberleri

Göztepe, Çaykur Rizespor’dan 26 yaşındaki golcü oyuncu Kubilay Kanatsızkuş’u kadrosuna kattığını açıkladı. Geçen sezon TFF 1. Lig'de 30 maçta 4 gol, 4 asistle oynayan tecrübeli santrfor kariyerine İzmir'de devam edecek.

Göztepe, yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar daha önce Kasımpaşa'dan Tarkan Serbest, Altınordu’dan Ali Dere’yi ve  Keçiörengücü'nden Ogün Bayrak ve Southampton’dan ise Mateusz Lis’i kadrosuna kattığını açıklamıştı.

PİVOT SANTRFOR

İzmir temsilcisi, son olarak Çaykur Rizespor’da forma giyen 26 yaşındaki forvet oyuncusu Kubilay Kanatsızkuş’u transfer ettiğini duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, “1997 doğumlu hücum oyuncusu Kubilay Kanatsızkuş ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladık. Son olarak Ç. Rizespor forması giyen Kubilay Kanatsızkuş'un Süper Lig kariyerinde 104, TFF 1. Lig kariyerinde ise 62 maç bulunuyor. Kubilay Kanatsızkuş'a Göztepe'mize hoş geldin diyor, şanlı formamızla başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/Goztepe/status/1679810046924824577

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...