Ligde son dört maçını kaybeden Trabzonspor Hatay’la kendine geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Hatay adına Erce Kardeşler çok önemli kurtarışlar yaparken bordo mavililerin gollerini Trezeguet ve Bardhi kaydetti. Yeni transfer Meunier yine asist yaptı.

UĞUR AKTAN'IN HABERİ

Süper Lig’de oynadığı son dört maçtan da mağlubiyetle ayrılan ve zirvenin 29 puan gerisine düşen Trabzonspor, kötü gidişini Hatayspor karşısında sonlandırdı.

Trezeguet ve Bardhi’nin ikinci yarıda attığı gollerle kazanan ev sahibi takım böylece Hatayspor’un hocası Volkan Demirel’e karşı hem futbolculuk hem de antrenörlük dönemindeki yenilmezlik serisini bitirdi. Abdullah Avcı’nın takımı oldukça baskılı maça başlasa da gol 49’da yeni transfer Meunier’in asistinde Trezeguet’ten geldi: 1-0. 

ERCE’DEN YEDİ KURTARIŞ

Maç boyunca rakibine sadece iki isabetli şut izni veren ve oyunun büyük bölümünde maçın kontrolünü elinde tutan Trabzonspor, ikinci golünü 77’de attı. Bardhi’nin ceza yayı üzerinden çıkardığı sert ve düzgün şutla rahatlayan Karadeniz temsilcisi, kalan bölümde nispeten rölanti bir oyun sergiledi. Hatayspor kalecisi Erce maçı yedi kurtarışla tamamlayıp, farkı önledi. Bu sezon altı galibiyet elde eden Volkan Demirel’in takımının iki maçlık galibiyet serisi de Trabzon’da son buldu.

10 NUMARA 5 YILDIZ

Trezeguet, Abdülkadir’in ayrılığı sonrası 10 numaralı formayı giydiği ilk maçında golünü attı. Mısırlı oyuncu ligde beşinci golüne ulaştı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...