Real Madrid’de Arda Güler operasyonu! 25 dakika formaya giyebilmişti, milli oyuncu takımdan ayrılıyor: İşte nedeni…

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe’den büyük umutlarla İspanya devi Real Madrid’de transfer olan Arda Güler, istediği forma şansını bir türlü yakalayamadı. Sakatlıklardan dolayı 6 ay boyunca sahalardan uzak kalan Güler ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Carlo Ancelotti tarafından şans bulamayan milli yıldız takımdan ayrılıyor. 4 takım sıraya girdi bile. Ayrılma nedeni ise Türk futbol severleri şaşırttı.

Real Madrid’de aradığı şansı bulamayan Arda Güler ile ilgili transfer iddiaları gündem olmaya devam ediyor. Yaz transfer döneminde Fenerbahçe’den Real Madrid’de 20 milyon euroya transfer olan milli yıldızın geleceği belli oldu. Carlo Ancelotti sonunda hayallerine kavuşuyor. Arda Güler Real Madrid’den ayrılıyor. Nedeni ise EURO2024 olduğu öğrenildi. 

ARDA GÜLER REAL MADRİD’DEN AYRILIYOR 

Arda Güler ile ilgili çarpıcı iddia. Real Madrid formasıyla şuana kadar 25 dakika şans bulan Güler’in takımdan ayrılacağı kesinleşti. 

Real Madrid’de Arda Güler operasyonu! 25 dakika formaya giyebilmişti, milli oyuncu takımdan ayrılıyor: İşte nedeni… - 1. Resim

Defensa Central'de yer alan habere göre Arda Güler'e Milan, Las Palmas, Mallorca ve Real Sociedad talip oldu. Kulüp ayrılma kararını tamamen Arda Güler'e bırakacak. Ancak Real Madrid Başkanı Florentino Perez, milli yıldızın İspanya’da kalmasını istiyor. 

TRANSFER TEKLİFLERİNE SICAK BAKIYOR 

Arda Güler'in de kiralanmaya sıcak baktığı öne sürülürken, yaz aylarında gelebilecek teklifleri değerlendirmeye hazır durumda.

Real Madrid’de Arda Güler operasyonu! 25 dakika formaya giyebilmişti, milli oyuncu takımdan ayrılıyor: İşte nedeni… - 2. Resim

İŞTE AYRILMA SEBEBİ… 

Milli yıldızın Real Madrid’den ayrılmak isteme sebebi ise daha çok forma şansı bularak Almanya'da düzenlenecek EURO 2024'te A Milli Takım formasını giymek. Güler turnuvaya formda gitmek istiyor. 

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...