Şampiyonluk transferi Vedat Muriqi! Bu kez gollerini devler liginde atacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Şampiyonluk transferi Vedat Muriqi! Bu kez gollerini devler liginde atacak

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... İspanya La Liga'da Real Mallorca'da forma giyen Vedat Muriqi'nin yeniden Türkiye'ye geleceği iddia edildi. Kosovalı golcünün adı Galatasaray ile anılıyor.

Süper Lig'de şampiyonluğa çok yakın olan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmanın hesaplarını yapıyor. Mauro Icardi'nin bonservisini PSG'den almaya karar veren Sarı-kırmızılılar, Arjantinli golcünün alternatifi olarak Vedat Muriqi'yi listeye ekledi. 

VEDAT MURIQI GALATASARAY YOLUNDA

Daha önce Rizespor'da oynadığı dönem Galatasaray ile görüşen ama son anda Fenerbahçe'ye imza atan milli oyuncunun Sarı-kırmızılı takımla masaya oturabileceği iddia edildi. A Spor'da yayınlanan bir programda konuşan Serkan Korkmaz, "Çok büyük olasılıkla Vedat Muriqi, gelecek sezon Galatasaray'da forma giyecek." ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk transferi Vedat Muriqi! Bu kez gollerini devler liginde atacak

İspanya'da bu sezon 33 maça çıkan Vedat, 14 gol ve 4 asist katkısında bulundu.  Sezon başında Lazio'dan 8 milyon euro karşılığında bonservisi alınan 28 yaşındaki golcünün, beklenen teklifin yapılması durumunda takımdan ayrılmasına izin verilebileceği belirtildi. 2020 yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Lazio'ya 20 milyon euroya transfer olan Vedat, kulüp tarihine geçmişti

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...