Lingard Süper Lig yolcusu! İngiliz futbolcunun görüştüğü takım ortaya çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Lingard Süper Lig yolcusu! İngiliz futbolcunun görüştüğü takım ortaya çıktı

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Yeni sezona iddialı hazırlanan Beşiktaş'ta gözler transfere çevrildi. Siyah-beyazlılar, Şenol Güneş'in önderliğinde şampiyonluk kadrosu kurmak için çalışmalara başladı. İşte hedefteki isim...

Transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, gözünü Premier Lig'in tecrübeli isimlerinden Jesse Lingard'ı kestirdi. Sezon sonunda Nottingham Forest ile sözleşmesi sona erecek olan Lingard'ın Süper Lig'e gelebileceği iddia edildi. Fotomaç'ın haberine göre; Beşiktaş, bonservis bedeli olmadan 30 yaşındaki oyuncuyu renklerine katmak istiyor.

Lingard Süper Lig yolcusu! İngiliz futbolcunun görüştüğü takım ortaya çıktı

BEŞİKTAŞ LINGARD İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Son haftalarda kadroya girmekte zorlanan ve takından ayrılmasına kesin gözüyle bakılan İngiliz orta saha oyuncusunun yeni bir heyecana başlamak istediği öğrenildi.

Şu ana kadar 20 resmi maça çıkarak 2'şer gol ve asist katkısında bulunan Lingard, beklenen performansın uzağında kaldı.

Manchester United forması ile en parlak dönemlerini geçiren Lingard, 232 resmi maça çıktı. Söz konusu karşılaşmalarda 35 gol atan yıldız oyuncu, 25 de asist yaptı.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...