Serdar Saatçı Beşiktaş'a veda hazırlığında... Genç futbolcunun özür dilemeye niyeti yok!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Serdar Saatçı Beşiktaş'a veda hazırlığında... Genç futbolcunun özür dilemeye niyeti yok!

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş altyapısından yetişen ve geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde maça çıkarak dikkatleri üzerine çeken genç stoper Serdar Saatçı, babası ve menajerinin yönlendirmesiyle takımdan ayrılmaya karar verdi. 19 yaşındaki futbolcu Avusturya kampında disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakılmış ve İstanbul'a yollanmıştı. Serdar'dan özrü bekleyenler fena yanıldı...

Hazırlık maçında sonradan oyuna giren ve 10 dakika sonra çıkartılınca teknik direktör Valerien Ismael ile tartışan genç futbolcu sinirlerine hakim olamayınca olan olmuştu.. Maçtan çıkartılan ve ağlaya ağlaya soyunma odasının yolunu tutan Serdar yönetim tarafından da kadro dışı bırakılmıştı...

Valerien Ismael, Avusturya kampında düzenlenen basın toplantısında genç futbolcuyla ilgili soruya şu cevabı vermişti:

"Her futbolcunun burada yüzde yüzünü vermesi gerek. Benim beklentim ve taraftarın beklentisi bu. Eğer bu olmuyorsa ben de bir karar alırım sonunda" 

Babası tarafından Twitter'da yapılan paylaşım da en az Serdar'ın hareketleri kadar konuşulmuştu... Genç futbolcunun takım aradığı ve bu yaz Beşiktaş'tan ayrılacağı öğrenildi.

Geçen sezon bu zamanlar piyasa değeri sadece 50 bin euro olan Serdar Saatçı, 1.5 milyon euro'ları gördü.Beşiktaş'la sözleşmesinin tamamlanmasına 1 sezon kalan Serdar Saatçı'ya yeni sözleşme sunulacaktı. Ancak kamptaki lakayt tavırları sonrası gelişen olaylar nedeniyle teklif askıya alındı.

Yugoslav göçmeni bir ailenin çocuğu olan Serdar, Hırvat stoper Vida'yla Devler Ligi'nde tandem oynamıştı.Portekiz'den Sporting ile adı geçen genç oyuncu için Beşiktaş'ın 1 milyon euro bonservis istediği de iddialar arasında...Serdar Saatçı'nın Beşiktaş yönetimi ve Valerien Ismael'den özür dilemek yerine yuvadan uçmayı seçmesi taraftarın da tepkisini çekti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...