Sevilla Marcao'nun hayrını göremedi! Brezilyalı stoper en az 1 ay daha yok

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Sevilla Marcao'nun hayrını göremedi! Brezilyalı stoper en az 1 ay daha yok

SPOR Haberleri  / AA

La Liga ekiplerinden Sevilla, Galatasaray'dan 12 milyon euro bonservis + bonuslar karşılığı transfer ettiği Brezilyalı stoper Marcao'nun hayrını göremedi! Sol bacak arka adalesinde mikro yırtık tespit edilen Marcao 3 hafta daha sahalardan uzak kalacak.

Sevilla'nın yeni transfer Marcao'nun (Marcos do Nascimento Teixeira) sakatlağı beklenenden ciddi çıktı.

La Liga ekibinden yapılan açıklamada, sol bacak arka adalesinde mikro yırtık tespit edilen Brezilyalı stoperin 3 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

ANTRENMANDA SAKATLIĞI NÜKSETTİ

Sevilla'ya geldiğinden bu yana sakatlık problemleri yaşayan henüz lig maçına çıkmayan Marcao, geçtiğimiz hafta takımla birlikte antrenmanlara başlamıştı.

Brezilyalı stoper 24 Ağustos Çarşamba günü geçirdiği bir sakatlıktan dolayı antrenmanı terk etmişti.

Marcao, sosyal medya hesabından "Buradaki başlangıç ​​planlandığım gibi gitmiyor, ancak kendimi toparlamak ve bu kulüp için her şeyimi vermek için gösterilen özveri ve çaba eksik olmayacak. Asla vazgeçmem!" yazılı bir mesaj paylaştı.

Teknik direktör Julien Lopetegui yönetimindeki Endülüs ekibi La Liga'nın ilk 2 haftasında 1 puan toplayabildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...