Son dakika... Burak Elmas: Galatasaray'da bir birleşmenin zor hatta imkansız olduğunu düşünüyorum

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / İHA
Son dakika... Burak Elmas: Galatasaray'da bir birleşmenin zor hatta imkansız olduğunu düşünüyorum

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr / İHA

Burak Elmas: "Galatasaray'da bir birleşmenin zor hatta imkansız olduğunu düşünüyorum. Bundan sonra Galatasaray'da herkes kendine bir taraf belirleyecek."

Galatasaray Spor Kulübü, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği ile işbirliği yaparak, erkek voleybol takımına sponsorluk anlaşması imzaladı. NEF Stadyumu’nda gerçekleştirilen törene Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas ile 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hatipoğlu katıldı.

TFF SEÇİMİ AÇIKLAMASI

Burada gündeme ilişkin de açıklamalar yapan Burak Elmas, TFF seçimi için, "TFF'nin seçimi bir seneliktir. Kısa sürede çözülemeyecek sorunlar var.  Çözümün ilk adımlarını atacak, şeffaf olacak bir TFF arzuluyoruz. Bütün kulüplerle görüşüyoruz. Türk futbolu için en doğru kararı vermek adına gelişmeleri izliyoruz" dedi.

Son dakika... Burak Elmas: Galatasaray'da bir birleşmenin zor hatta imkansız olduğunu düşünüyorum

CAMİAYA MESAJLAR...

Galatasaray'da artık birlik ve beraberliğin zor olacağını belirten Elmas, şunları söyledi:

"Galatasaray normal bir dönemden geçmiyor. Uzun vadeli stratejik bir plan yapılmalı. Galatasaray'ın bu durumdan çıkmak için yeterli gücü ve imkanı var. Biz de bu yüzden uzun vadeli stratejiler yapmaya çalıştık. Uygulamadan bazen hatalar olabilir ama önemli olan, stratejiden sapmamaktır. Bununla ilgili konuşacak çok zamanımız olacak."

"Bu süreci bizler değil, Galatasaraylılar değerlendirmeli. Hatalar olabilir ama bazı üyelerin hitap tarzı, bazı basın mensuplarının tarzı... Galatasaray'ın geleceği için bunları Galatasaraylılar değerlendirmeli. Dönemimiz bittikten sonra gerekli tüm bilgilendirmeleri yapmaya devam edeceğiz. Bundan sonra Galatasaray için birlik ve beraberlik olmaz! Bu çok zor. Görüş ve düşünce, inanış mücadelesi yaşanacak. Herkes kendine bir taraf belirleyecek!."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...