Stefan Kuntz giderse kim gelecek? A Milli Takım için 5 teknik direktör adayı

Düzenleyen:
Stefan Kuntz giderse kim gelecek? A Milli Takım için 5 teknik direktör adayı

SPOR Haberleri

Millî takımlar sorumlusu Hamit Altıntop ile teknik direktör Stefan Kuntz “Yeni yapılanma” adıyla çıktığı yolda ay yıldızlı takımı eskiyi arar hâle getirdi, dünyada alay konusu olduk. Türk Milli Takımı, Lüksemburg ve Faroe Adaları karşısındaki kötü sonuçlar, bir o kadar da kötü oyun sebebiyle teknik direktör değişikliğine gidebilir. A Milli Takım teknik direktörlüğü için yeni iddialar gelmeye devam ediyor.

Şenol Güneş’in Hollanda’dan 6 yediğimiz maçtan sonra gönderilmesi sonrasında Lüksemburg ve Faroe Adaları gibi amatör denilecek takımlardan 5 gol yiyen millî takımda Stefan Kuntz’un görevine devam edemeyeceği fikri ağırlık kazandı.

TFF’nin Altıntop-Kuntz ikilisinden kapsamlı bir rapor isteyeceği ve sonrasında EURO 2024 macerası öncesinde yeni bir yapılanmaya gidebileceği belirtildi. Lüksemburg maçı sonrası “istikrar” vurgusu yapan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin de değişim isteğine olumlu baktığı öğrenildi.

Ay-yıldızlılarda teknik direktör Stefan Kuntz'un gönderilmesi veya görevden alınması halinde bir sonraki çalıştırıcının yerli olması bekleniyor.

BÜYÜKEKŞİ DEĞİŞİME SICAK

Stefan Kuntz-Hamit Altıntop ortaklığıyla, Milli Takım'ın fazla ilerlemesi mümkün görünmüyor. TFF de farklı bir yapılanma ile ay-yıldızlı ekibi yeniden şaha kaldırmayı hedefliyor.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin bu hafta adı teknik direktörlük için de geçen Şenol Güneş ile buluşması bekleniyor. Yeni formül hayata geçerse Güneş, futbol direktörü olacak, takımın da Samet Aybaba'ya teslim edilmesi planlanıyor.
Sergen Yalçın ismi de hala seçenekler arasında. Beşiktaş'ı şampiyon yapan Yalçın, A Milli Takım'daki unutulmaz yıllarını hocalık kariyerine de taşımak istiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...