Volkan Demirel: Bile bile bu golleri yedik

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Volkan Demirel: Bile bile bu golleri yedik

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe mağlubiyetinden sonra açıklamalarda bulunan Volkan Demirel "Hafta içi hazırlandık, rakibi tanımlamaya çalıştık ama bakıldığında bile bile bu golleri yedik." ifadelerini kullandı.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, 2-0 kaybettikleri Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

BİLE BİLE BU GOLLERİ YEDİK

Çalıştıkları pozisyonlardan gol yediklerini söyleyen Demirel, "Hafta içi hazırlandık, rakibi tanımlamaya çalıştık ama bakıldığında bile bile bu golleri yedik. Kazanmak ve puan almak isterdik. Tehlikeli bölgede olduğumuzu biliyoruz ama daha 10 hafta var. Fenerbahçe'nin klasik arka direk ortalarıyla golü yedik. Gol yedikten sonra bu takıma karşı dönmek zor oluyor. Önümüzdeki maçlara hazırlanıp, bu kırmızı bölgeden uzaklaşmak için elimizden geleni yapacağız." dedi.

DÜŞME BARAJI 43 OLABİLİR

Kümede kalma mücadelesi hakkında konuşan Demirel, "Ortada bir 30 puan var. Bu senenin barajı biraz yukarda olacak. 43'ü bile görebilir. Son sırada bir varız. Bu 2-3 galibiyete bakar. İçeride alacağımız galibiyetler o bölgeden uzaklaştırabilir. Bu 10 haftada en iyi puanı alıp ligde kalmak istiyoruz." sözlerini sarf etti.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Selahaddin 2 Mart 2024 23:11

GS'a karşı canavar kesilirsiniz.

Sonraki Haber Yükleniyor...