Aprilia'dan 125'lik scooter atağı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Aprilia'dan 125'lik scooter atağı

T-Otomobil Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Şehir trafiğinden ve otomobil dertlerinden kurtulmak isteyenler için iyi bir alternatif sunan Aprilia SR125, spor motosiklet dünyasının çizgilerinden esinlenerek tasarlanmış. Fiyat etiketi ise 109 bin TL, gelin hep birlikte inceleyelim...

Avrupa’da en çok motosiklet kullanılan ülkelerden İtalya’nın önemli motosiklet üreticilerinden birisi de Aprilia. Aslında hararetli spor motosikletleriyle tanınan marka scooter dünyasına da renkli modeller sunuyor. Ülkemizde Doğan holding kuruluşu olan Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen marka iddialı bir fiyatla yeni modelini satışa çıkardı.

FİYAT İDDİALI

Ülkemizde 109.000 TL’den başlayan fiyat etiketiyle karşımıza çıkarken Aprilia SR 125’te ilk dikkat çeken detaylar İtalyan tasarım kültürünü yansıtan çizgileri, sportiflik ve tabi verimli “i-get” motor ünitesi. Öte yandan LED farlar ve renkli dijital gösterge gibi teknolojik dokunuşlar bu sınıfta yeni yeni görmeye başladığımız detylar.  

TASARIMA BİR GÖZ ATALIM

Aprilia’nın spor motosikletlerdeki tecrübesini yansıtan SR 125, İtalyan markanın yarışçı genlerinden gelen agresif hatlarıyla kendine baktırmayı başarıyor. Aprilia stickerlarıyla ilk bakışta bir yarışçı olduğu anlaşılan SR 125’in şık görünümü, LED aydınlatma bölümü tamamlanıyor. Yüksek güce sahip bu aydınlatma sistemi özellikle karanlık sokaklardan geçerken oldukça öenm kazanıyor. SR 125’in yarış egzozundan ilham alınarak tasarlanan egzozunda yer alan karbon görünümlü dokunuşlar motosiklete sportif bir hava katmış. Üç farklı renkle sunulan Aprilia SR 125, Beyaz, Gri veya Kırmızı renklerle tercih edilebiliyor.

125 SINIFINI AŞAN TEKNOLOJİ

Tüm araç verilerini görmeyi ve kontrol etmeyi sağlayan tamamen dijital renkli gösterge ekranında SR 125’in ortalama yakıt tüketimi, ortalama hızı, maksimum hızı, kalan menzil gibi tüm değerlerinin izlenebilmesi sağlanıyor. Böylece hem şehir içi hem de şehirler arası yolculuklarda konforlu bir sürüş sağlanabiliyor. Aprilia SR 125, herhangi bir sürüşü zevkli ve heyecan verici hale getirmek için tasarlanmış bir model. Scooter dünyasına yeni bir heyecan katan bu yepyeni model, kullanım kolaylığı ile şehir içi ulaşımı sağlarken, sportif bir ruhu da sürücüsüne sunuyor.

Aprilia'dan 125'lik scooter atağı - 1. Resim

SIKIŞIK TRAFİK İÇİN İDEAL

Sürücülerin şehrin yoğun trafiğinden kendisini kurtarması yeni Aprilia SR 125 ile çok kolay. Sportif karaktere sahip şasi tasarımıyla kıvrak bir sürüşe sahip olan SR 125, önde yer alan teleskopik çatalla yolu maksimum düzeyde kavrıyor. Modelin sınıfında öncü olmasını sağlayan ön taraftaki teleskopik çatal ve 14 inç çapındaki 5 kollu jantlar, değişken yol koşullarında bile güvenle ilerlenmesini sağlıyor. Modelin 14 inç çapındaki lastikleri ve kombine fren sistemi ise güvenliği en üst düzeye çıkarıyor.

GELELİM PERFORMANSA

Aprilia SR 125 modelinde yer alan ve birinci sınıf performans için geliştirilen yeni nesil i-get motor, 125 cc hacmiyle kompakt bir yapıya sahip olmasına rağmen etkileyici bir güç üretirek SR 125’in heyecan verici bir sürüş deneyimi sunmasını sağlıyor. Avrupa'nın önde gelen scooter geliştiricisi Piaggio Group Ar-Ge merkezinde geliştirilen bu versiyon sunduğu güç ve verimlilikle tüketicisini her koşulda memnun etmeyi başarıyor. Aprilia SR 125, 9,92 PS güç ve 9,7 Nm torka sahip yepyeni 125 cc üç valfli ve tek silindirli motor bloğuna sahip. Motosiklet meraklıları iyi bilirler ama Piaggio Group demişken küçük bir tiyo verelim, Aprilia SR 125, İtalyan ikonu Vepsa’nın da öze be öz kuzeni aslında...

Düzenleyen:  - T-Otomobil
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...