Skoda’nın en şık SUV modeli! Mayıs ayı teklifinde son gün

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Skoda’nın en şık SUV modeli! Mayıs ayı teklifinde son gün

T-Otomobil Haberleri

Skoda benzersiz SUV modelleri ile rakipleri arasında sıyrılmayı başardı. Mayıs ayına özel kampanyası için son gün duyurusu yapıldı. Skoda tüm modellerinde geçerli uygun fiyatlı satış kampanyası yeni zamlar öncesinde en lüks SUV modelinin sahibi ile buluşturacak.

Araç fiyatları gittikçe artıyor. Ekonomik olarak bütçe sıkıntısı yaşayan vatandaşlar için yeni ay öncesi kampanya döneminde son düzlüğe girildi. Skoda benzersiz araç modellerini uygun fiyat garantisi ile alıcısı ile buluşturuyor. Uzun yıllardır yeni bir araç alabilmenin hayalini kuranlar için son teklif 31 Mayıs tarihine özel Skoda araç modelleri 654.900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Skoda’nın en şık SUV modeli! Mayıs ayı teklifinde son gün

Aksam.com.tr’nin haberine göre; Otomotiv pazarında alternatif tercihler arasında yer alan Skoda, otomobil tutkunlarının dikkatini çekmeyi başarıyor.

2023 SKODA OTOMOBİL FİYATLARI

Otomobil sektöründe dikkatleri üstüne çekebilen Skoda otomotiv firması, bünyesinde birçok otomobil modeli bulunduruyor. Otomobil çeşitliliğinin fazla olması, Skoda'nın fiyat yelpazesinin de geniş olmasını sağlıyor. Özellikle Fabia ve Scala modelleriyle ilgi çeken firma, SUV sevenlere Kamiq ve Karoq modelleriyle de alternatif otomobil modelleri sunabiliyor.

FABİA FİYAT LİSTESİ

Skoda otomotiv firmasının ön plana çıkan modellerinden biri Fabia olarak biliniyor. İşte Fabia otomobil modelinin güncel fiyatları;

Fiyatı: 654.900 TL. Donanımı: Elite 1.0 TSI 95 PS.

Fiyatı: 699.900 TL. Donanımı: Elite 1.0 TSI 110 PS DSG.

Fiyatı: 794.900 TL. Donanımı: Premium 1.0 TSI 110 PS DSG.

Fiyatı: 939.900 TL. Donanımı: Monte Carlo 1.5 TSI ACT 150 PS DSG.

SCALA FİYAT LİSTESİ

Otomobil modelleri arasında oldukça dikkat çeken Scala, otomotiv sektöründe yoğun ilgi görüyor. İşte Skoda otomotiv şirketinin Scala modeli için sunduğu güncel fiyatlar;

Fiyatı: 799.400 TL. Donanımı: Comfort 1.0 TSI 110 PS DSG.

Fiyatı: 849.400 TL. Donanımı: Elite 1.0 TSI 110 PS DSG.

Fiyatı: 959.400 TL. Donanımı: Premium 1.0 TSI 110 PS DSG.

Fiyatı: 1.028.900 TL. Donanımı: Premium 1.5 TSI ACT 150 PS DSG.

EN GÖZ ALICI SUV MODELİNDE SON TEKLİF!

Skoda’nın en ucuz araç modeli Mayıs ayı teklifinde 654.900 TL'den satışa sunuldu. Skoda'nın en göz alıcı SUV modelini kavuşmak isteyenler ise Skoda Karoq modelini 1.179.900 TL'den satın alabiliyor. Benzersiz tasarıma sahip olan Skoda Karoq modelleri arasında Türkiye'nin en başarılı modelini sahibiyle buluşturuyor.

Skoda’nın en şık SUV modeli! Mayıs ayı teklifinde son gün

SKODA KAROQ 3 FARKLI DONANIMI İLE GÖZ ALIYOR!

Skoda Karoq Elite, Prestij ve Sportline olarak 3 farklı donanımda satışa sunuluyor. Ürün yelpazesi her geçen gün genişleyen teknolojiye bir adım daha yaklaşan Skoda güvenli sürüş fırsatı yanı sıra konforu artıracak lüks detayları ile de göz kamaştırıyor. Skoda Karoq modeli bir buçuk litrelik TSI benzinli motor hacmine sahip. 150 beygire kadar motor gücü üretimi ile hem dış tasarımda hem de iç standartlarındaki modern çizgiler ile göz dolduruyor.

İNCE VE ZARİF DETAYLAR!

Skoda Karoq zarif ve ince detayları geniş arka bölüm, led spot lambaları ve akıcı hatları ile destekleniyor. İç mekanda ferahlık sunan kaliteli malzemeler ergonomik tasarımla buluşuyor. Günlük kullanım ve yurtiçi seyahatlerde geniş bagaj alanı arka koltuk yatırma sistemi ile konforu ikiye katlıyor.

2023 SKODA ARAÇ SATIŞI FİYAT LİSTESİ

Skoda Mayıs ayına özel son teklifinde kampanyalı satış fiyatları aşağıdaki listeden incelenebilir:

  • Skoda Fabia modeli satış fiyatı 654.900 TL
  • Skoda Skala satış fiyatı 799.400 TL
  • Skoda Octavia satış fiyatı 964.400 TL
  • Skoda Superb satış fiyatı 1.189.900 TL
  • Skoda Kamiq satış fiyatı 874.900 TL
  • Skoda Karoq satış fiyatı 1.179.900 TL
  • Skoda Kodiaq satış fiyatı 1.379.900 TL

Kaynak: Aksam.com.tr

Derleyen: Turkiyegazetesi.com.tr

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...